Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Välimiehet nimetty Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa

Välimiehet nimetty Talentumin vähemmistöosakkeiden lunastamista koskevassa lunastusasiassa

Alma Media Oyj                           Pörssitiedote                                              19.1.2016 klo. 16.30

VÄLIMIEHET NIMETTY TALENTUMIN VÄHEMMISTÖOSAKKEIDEN LUNASTAMISTA KOSKEVASSA LUNASTUSASIASSA

Keskuskauppakamarin lunastuslautakunta on määrännyt kolmijäsenisen välimiesoikeuden ratkaisemaan muiden kuin Alma Media Oyj:n (”Alma Media”) omistuksessa olevien Talentum Oyj:n (”Talentum”) osakkeiden lunastusoikeutta ja lunastushintaa koskevat erimielisyydet. Välimiesoikeuden muodostavat puheenjohtajana professori Raimo Immonen, asianajaja Gisela Knuts ja asianajaja Harriet Lagus.  

Alma Media tiedotti 17.11.2015 tulevansa käynnistämään Talentumin vähemmistöosakkeita koskevan lunastusmenettelyn aloittamalla osakeyhtiölain 18 luvun 3 §:ssä tarkoitetun välimiesmenettelyn saadakseen omistukseensa kaikki Talentumin osakkeet.

ALMA MEDIA OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:
Lakiasiainjohtaja Mikko Korttila, puh. 010 665 2201

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.1.2016, 16:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli