Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediapartners osakkaaksi autohuollon markkinapaikka AutoJerry.fi:hin

Alma Mediapartners osakkaaksi autohuollon markkinapaikka AutoJerry.fi:hin

Alma Media Oyj                      Lehdistötiedote                                      19.1.2016 klo 11:00

ALMA MEDIAPARTNERS OSAKKAAKSI AUTOHUOLLON MARKKINAPAIKKA AUTOJERRY.FI:HIN

Alma Median tytäryhtiö Alma Mediapartners Oy on hankkinut omistukseensa 24 prosenttia autohuollon kilpailutuspalveluita tarjoavan AutoJerry Oy:n osakekannasta. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

AutoJerry.fi palvelussa autoilijat voivat vertailla sekä kilpailuttaa autohuollot ja korjaukset keskitetysti: autoilija saa tarjouksia alueensa autokorjaamoilta, vertailee tarjoukset ja sopii huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa. 

Kesäkuussa 2014 lanseeratussa AutoJerry.fi -palvelussa on mukana 960 autokorjaamo-kumppania kattaen noin kolmasosan Suomen korjaamoista Helsingistä Rovaniemelle. AutoJerry.fi on Suomen johtava autohuollon markkinapaikka ja palvelun suosio on kasvanut erittäin nopeasti. Tähän mennessä korjaamoilta on välitetty autoilijoille yhteensä 80 000 tarjousta, joista yli puolet viimeisen neljän kuukauden aikana. Kokonaisarvoltaan välitetyt tarjoukset ylittävät 25 miljoonaa euroa.

”Alma Mediapartnersin tavoitteena on laajentaa autoilun medialiiketoimintaa auton vaihtamisen lisäksi myös auton omistamisen aikaan. AutoJerryn palvelu vie meitä hienosti tähän suuntaan”, toteaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

”Suuren mediatalokumppanuuden myötä nostamme AutoJerryn koko kansan tietoisuuteen. Tästä tulevat hyötymään merkittävästi sekä kaikki autokorjaamo-kumppanimme että jokainen palvelua käyttävä autoilija”, sanoo AutoJerry Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Lilja.

AutoJerry.fi -verkkopalvelu löytyy osoitteesta https://autojerry.fi

Lisätietoja:
Riikka Wulff, toimitusjohtaja, Alma Mediapartners Oy, puh. 010 665 3519
Jari Vallström, toimitusjohtaja, AutoJerry Oy, puh. 040 5795219

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.1.2016, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli