Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > IL-Media päättää viraalimedia XOXOfeedin kokeilun, keskittyy kehittämään suosittua Fiidi.fi-palvelua

IL-Media päättää viraalimedia XOXOfeedin kokeilun, keskittyy kehittämään suosittua Fiidi.fi-palvelua

Alma Media Oyj                     Lehdistötiedote                             1.7.2015 klo 14.50

IL-MEDIA PÄÄTTÄÄ VIRAALIMEDIA XOXOFEEDIN KOKEILUN, KESKITTYY KEHITTÄMÄÄN SUOSITTUA FIIDI.FI-PALVELUA

IL-Media aloitti maaliskuussa 2015 englanninkielisen viraalimedian kokeilun XOXOfeedin. Kokeilussa testattiin viraalimedian liiketoimintamallia, uusia palvelinratkaisuja ja uutta julkaisualustaa.

– Erinomaisesta sisällöstä huolimatta palvelun orgaaninen kasvu – ilman tuntuvaa Facebook-mainontaa – jäi vaatimattomaksi. Vaikka palvelun sisällöntuotanto ei ole merkittävä kustannuserä, katsoimme paremmaksi keskittyä suosittuun, suomalaiseen Fiidi.fi-palveluun, jossa toteutetut mainoskampanjat ovat järjestään saaneet hyviä tuloksia, taustoittaa kustantaja ja IL-Median vastaava päätoimittaja Kari Kivelä ratkaisua.

– XOXOfeed oli innovatiivinen, startup-henkinen kokeilu ja saimme sen aikana arvokasta oppia ja tietoa: esimerkiksi XOXOfeedin yhteydessä testatut palvelinratkaisut ja julkaisuteknologia osoittautuivat toimiviksi. Tulemme soveltamaan viraalimedia-kokeilun tuloksia IL-Mediassa myöhemmin eri palveluissa, Kivelä jatkaa.

XOXOfeedissä työskennelleet toimittajat jatkavat pääosin Fiidi.fi:n sisällöntuotannossa.

IL-Median Fiidi.fi on verkkojakamiseen perustuva palvelu. Fiidi.fi toimittaa itse omaa sisältöä sekä tuo palveluun muualla sosiaalisessa mediassa suosittuja juttuja, joita lukijat voivat jakaa omille sosiaalisen median verkostoilleen.

Lisätietoja: Kari Kivelä, kustantaja, IL-Media, puh. 010 665 2032

  • Julkaistu: 1.7.2015, 14:50
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli