Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehti Tietopalvelut ja Lindorff yhteistyöhön

Kauppalehti Tietopalvelut ja Lindorff yhteistyöhön

Alma Media Oyj                       Lehdistötiedote                                 27.5.2015 klo 9.00

Kauppalehti Tietopalvelut ja Lindorff yhteistyöhön

KAUPPALEHTI TIETOPALVELUT LAAJENTAA PALVELUVALIKOIMAANSA JA ALKAA TARJOTA LINDORFFIN KERÄÄMÄÄ AJANTASAISTA YRITYSTEN MAKSUVIIVETIETOA

Kauppalehti Tietopalvelut ja Lindorff ryhtyvät tarjoamaan ajantasaista ja ennakoivaa tietoa suomalaisten yritysten hidastuvasta maksukäyttäytymisestä Kauppalehti Tietopalveluiden verkkopalvelussa.

Lindorffin tuottama yrityksen maksuviivetieto auttaa tunnistamaan yritysluotonannon lisääntyvät riskit niin sopimusta solmittaessa kuin asiakassuhteen aikana. Maksuviivetieto perustuu yrityksen riidattomiin maksuviiveisiin, joissa lasku on ollut erääntyneenä yli 7 päivää. Maksuviivetieto perustuu edellispäivän tietoon ja on markkinoiden tuoreinta. Lindorffin maksuviivetiedoista käy myös ilmi, milloin saatava on maksettu.

Tänä päivänä muutokset yrityksen tilanteessa voivat tapahtua erittäin nopeasti, ja vaikeudet heijastuvat myös kumppaniverkostoon. Yritys voi maksaa laskuja järjestelmällisesti myöhässä ja olla perinnän kohteena eri laskuja koskien useita kuukausia ilman, että maksuongelmista syntyy varsinaista maksuhäiriötietoa, Lindorffin varatoimitusjohtaja Seppo Lahtinen perustelee.

Maksuviive on varhaisen vaiheen tietoa, joka varoittaa asiakas- tai kumppaniyrityksen maksujen hidastumisesta.

— Yritysten on oltava aikaisempaa herkempiä niin toimintaympäristöä kuin yksittäisiä asiakkaita koskeville hiljaisille signaaleille. Lindorffin maksuviivetieto tuo erittäin osuvan lisän Kauppalehti Tietopalvelujen nykyisiin tietotuotteisiin niille yrityksille, jotka haluavat olla edellä muita, Kauppalehti Tietopalveluiden johtaja Otto Mattsson kommentoi maksuviivetuotteen etuja asiakkaille.

Kauppalehti Tietopalvelut kokoaa yhteen viranomaisten ja yritysten tuottamaa yritys-, kiinteistö- ja henkilötietoa mm. riskienhallintaan ja kilpailijaseurantaan. Lindorff on johtava luotonhallinnan ja maksamisen asiantuntija, jonka suomalaisyrityksille tuottamien laskutuksen ja perinnän palveluprosessien kautta kulkee vuosittain satoja tuhansia yrityslaskuja. Yrityksen maksuviiveet -tuote on Kauppalehti Tietopalveluiden ja Lindorffin yhdessä kehittämä tuote ja saatavilla Kauppalehti Tietopalveluista.

Lisätietoja:
Seppo Lahtinen, varatoimitusjohtaja, Lindorff Oy, puh. 040 557 9694
Otto Mattsson, johtaja, Kauppalehti Tietopalvelut, puh. 0400 261 563

Alma Media lyhyesti

Alma Media on digitaalisiin palveluihin ja julkaisutoimintaan keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tuotteet tarjoavat uutissisältöjen lisäksi hyötytietoa elämäntyylin, työuran sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Alma Median palvelutarjonta on laajentunut Suomesta Pohjoismaihin, Baltiaan ja Keski-Eurooppaan. Vuonna 2014 yhtiössä työskenteli keskimäärin 1 830 ammattilaista (ilman jakajia), joista noin neljännes toimi Suomen ulkopuolella. Alma Median vuoden 2014 liikevaihto oli noin 295 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ OMX Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.5.2015, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli