Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätöksiä

Alma Media Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen päätöksiä

ALMA MEDIA OYJ        PÖRSSITIEDOTE 8.3.2007 KLO 16.15            1 (2)
 
ALMA MEDIA OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ
 
Yhtiökokous valitsi suurimpien osakkeenomistajien ehdotuksen mukaan uudeksi hallituksen jäseneksi Ahti Vilppulan ja hallituksen ehdotuksen mukaan tilintarkastajaksi Ernst & Young Oy:n. Osinkoa yhtiökokous päätti jakaa 0,65 euroa osakkeelta.
 
Kokous päätti muuttaa yhtiöjärjestystä 1.9.2006 voimaan tulleen osakeyhtiölain mukaan yhtiökokouskutsussa esitetysti. Yhtiökokouskutsu osoitteessa http://www.almamedia.fi/tiedote?tiedote=10413. Uusi yhtiöjärjestys osoitteessa http://www.almamedia.fi/files/almamedia/ykm2007/ALMA_MEDIA_OYJ_yhtiojarjestys_muutoksin.pdf.
 
Yhtiökokous vahvisti tilinpäätöksen, myönsi vastuuvapauden hallituksen jäsenille ja toimitusjohtajalle. Hallitukseen valittiin nykyiset jäsenet Lauri Helve, Matti Häkkinen, Matti Kavetvuo, Kai Seikku, Kari Stadigh ja Harri Suutari sekä uutena jäsenenä Ahti Vilppula. Ahti Vilppulan cv osoitteessa http://www.almamedia.fi/hallitus.
 
Osinkoa maksetaan 0,65 euroa osakkeelta. Osingonmaksun täsmäytyspäivä on 13.3.2007 ja osingonmaksupäivä 20.3.2007.
 
Yhtiökokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Kari Stadighin ja varapuheenjohtajakseen Matti Kavetvuon.
 
ALMA MEDIA OYJ
 
Terhi Lambert-Karjalainen
viestintäpäällikkö
 
JAKELU: Helsingin Pörssi, keskeiset mediat
 
Alma Media on kannattavasti kasvava, uudistuva ja kansainvälistyvä yhtiö, joka investoi sanomalehtiin ja verkkomediaan. Tunnetuimmat tuotteet ovat Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti ja Etuovi.com.
 
Vuoden 2006 liikevaihto oli 302 milj. euroa, josta liikevoittoa kertyi 16 % liikevaihdosta. Yhtiön osake noteerataan OMX:n Pohjoismaisella listalla keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Kaupankäyntitunnus on ALN1V. Lisää osoitteessa http://www.almamedia.fi.
  • Julkaistu: 8.3.2007, 17:32
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli