Yritysmyynti

Alma Talent palvelee yritysasiakkaitaan räätälöidyillä ratkaisuilla, Suomen suurimmalla taloustoimituksella ja vahvimmalla uutistarjonnalla. Seuraamme tapahtumia tarkasti ja objektiivisesti. Raportoimme asioista, joihin muilla medioilla ei ole pääsyä tai resursseja.

    Alma Media > Yritysmyynti

Alma Talent Yritysmyynti

Rajattomat lukuoikeudet kaikkiin digisisältöihin

Kaikkiin yritystilauksiimme kuuluvat palvelun rajattomat lukuoikeudet digisisältöihin, vain tilaajille tarkoitettuihin Tähtiartikkeleihin ja näköislehtiin. Sivustot on suunniteltu käytettäväksi joustavasti niin mobiilissa kuin tietokoneellakin – missä ja milloin sinulle parhaiten sopii! Yrityksen oma etusivu nostaa esiin juuri ne uutiset, jotka ovat olennaisia bisneksellesi.

Pyydä tarjous – yhdestä tai useammasta palvelustamme

Alla olevat lyhyet tuotekuvaukset eivät kata kaikkia ominaisuuksia, joita voimme tällä hetkellä tarjota. Palveluja kehitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdolliseen tuotteen. Kysy lisätietoja! Kerromme mielellämme tuotteistamme ja niiden monipuolisista räätälöintimahdollisuuksista.

 

Arvopaperi yrityksille

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia. Se kertoo, miten rahaa tehdään: mihin sijoittaa ja mitä sijoitusmaailmassa tapahtuu. Arvopaperi tarjoaa laajan katsauksen markkinoiden tilanteeseen, auttaa tunnistamaan sijoitustrendit sekä antaa hajauttamisvinkkejä. Laajasta pörssipalvelusta omien sijoitusten tilanne on helppo selvittää. Sisäpiirin kauppojen seurantatyökalu kertoo osakekohtaiset sisäpiirikaupat juuri sinua kiinnostavista yhtiöistä.

Talouselämä yrityksille

Talouselämä on Suomen ainoa talouden viikkolehti. Talouselämästä löydät viikon tärkeimmät talousuutiset, niiden taustat ja seuraukset.

Palvelussa voit lukea kaikki uusimmat uutiset ja analyysit, TE500 -aineiston pohjalta kootut artikkelit ja hyödyntää Talouselämän uutisarkistoa sekä Yrityskaupat -tietokantaa, josta voit helposti seurata yrityskauppojen myyjiä ja ostajia.

Tekniikka&Talous yrityksille

Tekniikka&Talous vie lukijansa syvälle niihin innovaatioihin, joilla on merkitystä ja jotka kiinnostavat juuri nyt. Lue uusimpia uutisia tekniikasta, niiden vaikutuksista yritysten liiketoimintaan sekä tulevaisuuden kuumimmista trendeistä, jotka synnyttävät seuraavia menestystarinoita maailmalle.

Yritystilauksella luet Tekniikka&Talouden näköislehden lisäksi myös Metallitekniikan ja Tekniikan Historian näköislehtiä.

Tivi yrityksille

Tivi on ainoa tietotekniikan ammattilaismedia Suomessa ja toimii sillanrakentajana tietotekniikan ja liiketoiminnan välillä. Tivistä luet olennaisimmat tietotekniikan uutiset ja sen, miten voit hyödyntää sitä omassa liiketoiminnassasi.

Tivin yritystilauksella saat rajattoman lukuoikeuden Tivin sisällön lisäksi IT-alan Yrityskaupat -tietokantaan.

Markkinointi & Mainonta yrityksille

Markkinointi & Mainonta on markkinoinnin, mainonnan ja myynnin äänenkannattaja. Lukijana tiedät uusimmat alan trendit sekä sen, mitä yritykset ja päättäjät tekevät ja miksi. Digipalvelustamme löydät uusimmat uutiset ja blogipostaukset markkinoinnin ja mainonnan maailmasta.

Mikrobitti yrityksille

Mikrobitti on tietotekniikkaan erikoistunut lehti, joka tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa laitteista, palveluista ja ilmiöistä. Mikrobitissä testataan ja vertaillaan tietotekniikan kiinnostavimmat tuotteet. Lukijana olet aina perillä siitä mistä tietotekniikassa puhutaan nyt ja tulevaisuudessa.

Yritystilaajana käytössäsi on rajattoman lukuoikeuden lisäksi testitietokanta monipuolisella hakutoiminnolla, näköislehdet sekä Retrobitti, eli uutisarkiston vanhimpia Mikrobitti -lehtiä aina vuodelta 1984 lähtien.