Alma Media > Yritysmyynti

Alman uutismediat – Yritysmyynti

Alma Media palvelee yritysasiakkaitaan räätälöidyillä ratkaisuilla, Suomen suurimmalla taloustoimituksella ja vahvimmalla uutistarjonnalla. Seuraamme tapahtumia tarkasti ja objektiivisesti. Raportoimme asioista, joihin muilla medioilla ei ole pääsyä tai resursseja.

Rajattomat lukuoikeudet kaikkiin digisisältöihin

Kaikkiin yritystilauksiimme kuuluvat palvelun rajattomat lukuoikeudet digisisältöihin, vain tilaajille tarkoitettuihin Tähtiartikkeleihin ja näköislehtiin. Sivustot on suunniteltu käytettäväksi joustavasti niin mobiilissa kuin tietokoneellakin – missä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Pyydä tarjous – yhdestä tai useammasta palvelustamme

Alla olevat lyhyet tuotekuvaukset eivät kata kaikkia ominaisuuksia, joita voimme tällä hetkellä tarjota. Palveluja kehitetään jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdolliseen tuotteen. Kysy lisätietoja! Kerromme mielellämme tuotteistamme ja niiden monipuolisista räätälöintimahdollisuuksista.

 

Kauppalehti logo

Kauppalehti Yrityksille

 

Kauppalehti yritystilaus on täsmällinen ja ketterä uutispalvelu artikkeleineen, videoineen ja podcasteineen. Tämä tekee yrityselämän uutisten seuraamisesta entistä nopeampaa, osuvampaa ja helpompaa. Kauppalehti kertoo oikeaa ja punnittua tietoa politiikasta, taloudesta, yrittämisestä ja yhteiskunnasta. Kauppalehti tarjoaa myös personoidumpaa uutiskokemusta aihe- ja yritysseurannan sekä uutistallennuksen avulla. Palvelu sisältää myös sijoittajille suunnatut oma salkku ja oma lista osiot.

Tilaus voi kattaa yrityksen johdon, muut avainhenkilöt tai koko henkilökunnan (vähintään 5 käyttäjää).

Talouselämän logo

Talouselämä Yrityksille

 

Talouselämästä löydät viikon tärkeimmät talousuutiset, niiden taustat ja seuraukset. Palvelussa voit lukea kaikki uusimmat uutiset ja analyysit, TE500 -aineiston pohjalta kootut artikkelit ja hyödyntää Talouselämän uutisarkistoa. Oma Talouselämä mahdollistaa myös henkilökohtaisemman kokemuksen aihe- ja uutisseurannalla sekä Talouselämä Nyt -osiosta saat helposti tunnin, päivän tai viikon ajankohtaisimmat uutiset.

Arvopaperi logo

Arvopaperi Yrityksille

 

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia. Se kertoo, miten rahaa tehdään: mihin sijoittaa ja mitä sijoitusmaailmassa tapahtuu. Arvopaperi tarjoaa laajan katsauksen markkinoiden tilanteeseen, auttaa tunnistamaan sijoitustrendit sekä antaa hajauttamisvinkkejä. Laajasta pörssipalvelusta omien sijoitusten tilanne on helppo selvittää.

Mikrobigin logo

Mikrobitti Yrityksille

 

Mikrobitti on tietotekniikkaan erikoistunut uutispalvelu, joka tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa laitteista, palveluista ja ilmiöistä. Yritystilaajana käytössäsi on rajaton lukuoikeus digipalvelussa, näköislehdet sekä Retrobitti, eli uutisarkiston vanhimpia Mikrobitti -lehtiä aina vuodelta 1984 lähtien.

Tekniikka&Talous logo

Tekniikka&Talous Yrityksille

 

Tekniikka&Talous vie lukijansa syvälle niihin innovaatioihin, joilla on merkitystä ja jotka kiinnostavat juuri nyt. Lue uusimpia uutisia tekniikasta, niiden vaikutuksista yritysten liiketoimintaan sekä tulevaisuuden kuumimmista trendeistä, jotka synnyttävät seuraavia menestystarinoita maailmalle. Halutessasi pääset myös kuuntelemaan insinööri-pakinoitsija Veijo Miettisen juttuja.

Tivin logo

Tivi Yrityksille

 

Tivi on ainoa tietotekniikan ammattilaismedia Suomessa ja toimii sillanrakentajana tietotekniikan ja liiketoiminnan välillä. Tivistä luet olennaisimmat tietotekniikan uutiset ja sen, miten voit hyödyntää sitä omassa liiketoiminnassasi. Tivin yritystilauksella saat rajattoman lukuoikeuden Tivin sisällön lisäksi IT-alan Yrityskaupat -tietokantaan. Pääset kuuntelemaan myös muun muassa Kyberrosvot-podcastia.

Uusi Suomi logo

Uusi Suomi Yrityksille

 

Uusi Suomi seuraa, reagoi ja uutisoi nopeasti, mitä politiikassa ja päätöksenteossa tapahtuu – Blogit avaavat keskustelun kaikille. Uusi Suomi on ajattelevan, uteliaan ja osallistuvan lukijan päivittäinen uutispalvelu. Uusi Suomi on yhteiskunnallisten sekä poliittisten uutisten ja puheenaiheiden ykkösmedia, jossa lukijalla on mahdollisuus itseään kiinnostavien uutisten seuraamiseen. Uusi Suomi raportoi politiikan tärkeimmät uutiset ja auttaa lukijaansa ymmärtämään asiat uutisten taustalla, haastaen lukijansa mukaan laadukkaaseen keskusteluun menestyvän Suomen eduksi.

Mediuutiset logo

Mediuutiset yritykselle

 

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Mediuutiset antaa avaimia työssä menestymiseen. Palvelu kertoo terveydenhuollon uutiset ja ilmiöt monipuolisesti sekä luotettavasti.

Jani Suninmäki

Myyntineuvottelija
050 525 5164

Soile Helin

Myyntikoordinaattori
yritysdigi@almamedia.fi

Timo Uusitalo

Myyntipäällikkö
040 536 5940

Jukka Rajamäki

Myyntiryhmän päällikkö
050 530 1812

Alma Talent Yritysmyynti
Alma Talent yritysmyynti

Ota yhteyttä yritysmyyntiin

Ota meihin yhteyttä, niin autamme löytämään tehokkaimmat mediaratkaisut yrityksenne tarpeisiin.

  • Tietosuojaseloste

    Lähettämällä yhteystietoni annan suostumukseni henkilötietojen käsittelyyn Alma Median tietosuojakuvauksen mukaisesti.