Monster 20 vuotta

Monster – 20 vuotta toteuttamassa uraunelmia

Rekrytointimedia Monster täytti lokakuussa 20 vuotta. Suomen Monsterin tarina alkoi jo vuonna 1998, kun Alma Media osti Jobline-nimisen palvelun liiketoimintakonseptin Ruotsista.  

Vuoden 2004 lokakuussa Joblinesta tuli Monster, joka on osa kansainvälistä Monster Worldwide -verkostoa. Nykyään Monsterissa vierailee puoli miljoonaa työnhakijaa kuukausittain. Rekrytointimarkkinoinnin lisäksi Monster auttaa työnantajayrityksiä kehittämään omaa työnantajamielikuvaansa.

Monster on alusta asti ollut osa Almaa ja yhteistyö on tiivistynyt entisestään vuosien varrella. Nykyään Monster vastaa useiden Alman medioiden rekrytointi-ilmoittelusta. Erityisesti Alma Talentin ammattilaismediat ovat tuoneet paljon uusia mahdollisuuksia rekrytointimarkkinointiin ja työnantajamielikuvan rakentamiseen Suomen arvostetuimmissa mediaympäristöissä.

Rekrytointi ja työnhaku ovat murroksessa. Teknologia luo uusia mahdollisuuksia työnhakuun ja rekrytointi vaatii yhä enemmän oikeiden kohderyhmien puhuttelua. Aikaisemmin ajateltiin, että yritys löytää uuden työntekijän, jos ilmoittaa avoimesta paikasta. Työnhakijoiden ja työnantajayritysten tarpeiden kohtaanto-ongelman yleistyessä eri toimialoilla oikeanlaisen osaamisen löytäminen on haastavampaa, joka vaatii yrityksiä markkinoimaan itseään työnantaja yhä enemmän.  Monsterin tehtävä rekrytointimediana on tavoittaa työnhakijat sekä jaella yritysten työpaikkailmoitukset niihin kanaviin, joista oikeat kohderyhmät löytyvät. Monster kehittääkin jatkuvasti uusia palveluja, jotka helpottavat työnhakijoita ja työnantajia kohtaamaan toisensa. 

Monster on yksi ensimmäisistä verkossa toimivista työnhakupalveluista ja jatkaa yhä alan edelläkävijänä tavoitteenaan palvella niin työnhakijoita kuin työnantajia.

Tutustu Monsteriin
Katsaus työpaikkailmoittelun historiaan

 
  • Päivämäärä: 29.10.2018, 10.45
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Devaaja-trainee -ohjelman päätös

Alman devaaja-traineet koodaavat oikeiden projektien parissa

Almalla devaaja-traineet tekevät samoja asioita kuin muutkin Alman kehittäjät. Vuoden 2018 ohjelma on pian paketissa ja tammikuussa haetaan jälleen toistakymmentä uutta harjoittelijaa.

Almassa tapahtuu
Lapsi_mukaan_toihin_paiva_helsinki_770x500

Almalla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää – mukana kymmeniä Alma junioreita

Kansallisena #lapsimukaantöihin -päivänä myös Alma toivotti kaikenikäiset juniorit tervetulleeksi.

Almassa tapahtuu
Etuovi_madridissa_770x370

Etuovi etäilee Madridissa

Osa Etuovi.comin tuotanto- ja kehitystiimistä tekee tällä viikolla etätöitä Madridista käsin. Lue, mistä idea lähti ja miten etätyöviikko ulkomailla käytännössä järjestyi.

Almassa tapahtuu
Työpajalaiset vierailivat taidemuseo Amos Rexissä

Tuttavia ja tee-se-itse-taidetta – työpajasta elämänkipinää nuorille

Alma Media, Lasten ja nuorten säätiö ja Helsingin kaupunki järjestävät syksyn aikana kolmen kuukauden mittaisen taidetyöpajan ryhmälle helsinkiläisiä nuoria. Työpajaan sisältyi myös vierailu Amos Rex -taidemuseossa.

Almassa tapahtuu