Alma Growth Day logo

Alman Kasvupäivänä jaetaan osaamista ja tutustutaan kollegoihin

Alman sisäisessä Kasvupäivässä neljätoista almalaista asiantuntijaa jakoi osaamistaan kollegoille ympäri Eurooppaa. 
Jo toista kertaa järjestetty Alman sisäinen oppimistapahtuma, Alman Kasvupäivä, järjestettiin tänä vuonna marraskuun lopussa. Kasvupäivän aikana pidettiin yhteensä yhdeksän eri valmennusta, joiden aiheina oli almalaisten itse toivomia teemoja.

Valmennuksia pidettiin mm. sisältömarkkinoinnista, analytiikasta, tuotekehityksestä ja monimuotoisuudesta. Valmentajina toimivat almalaiset asiantuntijat.

- Almassa on valtava määrä erilaista osaamista talon sisällä. Olemme pohtineet parhaita käytäntöjä jakaa osaamista sisäisesti ja Kasvupäivästä on tullut yksi tapa toteuttaa tätä, kertoo Alman henkilöstön kehittämisestä vastaava Joni Mäkinen.

Palautteiden mukaan tapahtuma on pidetty myös almalaisten keskuudessa. Almalaiset kiittelevät erityisesti toimivaa formaattia sekä rohkeita kollegoita, jotka uskaltautuvat heittäytyä suurenkin yleisön eteen jakamaan omaa osaamistaan, vieläpä vieraalla kielellä. 

-Koko tapahtuma perustuu siihen, että saamme mukaan innokkaita valmentajia. Tänä vuonna tapahtuma pidettiin kokonaan virtuaalisesti, mikä tuo esiintyjän kannalta uusia haasteita, kuten vuorovaikutuksen puuttumisen lähes kokonaan. Kannustimmekin yleisöä rohkeasti kysymään kysymyksiä vaikkapa kesken esityksen ja jokainen valmennus oli myös moderoitu, jolloin vuorovaikutusta syntyi ainakin moderaattorin ja esiintyjän välille, kertoo Joni. 

Almassa panostetaan henkilöstön kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen

Oman osaamisen kehittäminen on Almassa merkittävässä roolissa ja sisällytetty myös jokaisen henkilökohtaisiin tavoitteisiin. 

Osaamista voi hakea talon ulkopuolelta, mutta samalla Almassa kehitetään jatkuvasti uusia tapoja jakaa osaamista myös talon sisällä. 

-Almalaisille on järjestetty erilaisia valmennuksia, verkkokursseja ja sisäisiä koulutuksia, jotka kaikki tukevat oman osaamisen kehittämistä. Tulemme jatkossa tukemaan yhä vahvemmin osaamisen jakamista Almalla. Erilaiset yhteisöt ja epämuodollisemmat forumit ovat osoittautuneet erinomaisiksi tavoiksi kehittymistä vaudittamaan. Tulevaisuudessa erilaiset digioppimispolut auttavat lisäksi jokaista almalaista kehittämään itseään sopivalla hetkellä sitoutumatta tiettyyn aikaan ja paikkaan. Tänä vuonna kehitimme esimerkiksi hakukoneoptimointiosaamista digitaalisessa opintopolussa hyödyntäen Alman omaa SEO-osaamista, jatkaa Joni. 

Joulukuun aikana almalaiset saavat myös käyttöönsä Alman oman digitaalisen koulutuspalvelun, Seduon

 

  • Julkaistu: 8.12.2020, 09.30
  • Uutisen tyyppi: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli:

Lue seuraavaksi:

Ilona

Alma Talent osakkaaksi startup-yritys Ilona Works Finlandiin

Alma Talent mukaan vauhdittamaan pienyrittäjille suunnatun b2b-markkinapaikka Ilona.Worksin kasvua.

Almassa tapahtuu
Devaaja-trainee -ohjelman päätös

Alman devaaja-traineet koodaavat oikeiden projektien parissa

Almalla devaaja-traineet tekevät samoja asioita kuin muutkin Alman kehittäjät. Vuoden 2018 ohjelma on pian paketissa ja tammikuussa haetaan jälleen toistakymmentä uutta harjoittelijaa.

Almassa tapahtuu
Lapsi_mukaan_toihin_paiva_helsinki_770x500

Almalla vietettiin Lapsi mukaan töihin -päivää – mukana kymmeniä Alma junioreita

Kansallisena #lapsimukaantöihin -päivänä myös Alma toivotti kaikenikäiset juniorit tervetulleeksi.

Almassa tapahtuu
Etuovi_madridissa_770x370

Etuovi etäilee Madridissa

Osa Etuovi.comin tuotanto- ja kehitystiimistä tekee tällä viikolla etätöitä Madridista käsin. Lue, mistä idea lähti ja miten etätyöviikko ulkomailla käytännössä järjestyi.

Almassa tapahtuu