Alma Media > Mainostajat > Caset > Iltalehti > Veikkaus videotapetti

Veikkauksen videotapettikampanja oli huikea menestys 

Ei onnenapina vaan onnenapila

Veikkauksen Celtralla toteutettu videotapettikampanja Iltalehti.fi:ssä oli osa laajempaa Kaikki tai ei mitään -kampanjaa. Kampanja sai kokonaisuudessaan erinomaiset tulokset. Mainoksen parissa vietettiin huomattavasti keskiarvoa enemmän aikaa ja kampanjan konversioprosentti oli korkea.

Kampanjan tavoitteet 

Kampanja toteutettiin lokakuussa 2018 osana Veikkauksen laajempaa Kaikki tai ei mitään -kampanjaa. Kampanjan tavoitteena oli herättää kiinnostusta ja luoda tunnettuutta uudelle lisäpelille.

Ratkaisu

Kampanjan mainosformaatiksi valittiin Celtralla toteutettu videotapetti Iltalehti.fi desktopissa. Videotapetti on vaikuttava mainosmuoto, joka kiinnittää lukijan huomion ja saa viettämään aikaa mainoksen parissa.
Videotapetin Celtra-toteutus tehtiin lyhyessä ajassa Alman toimesta. Videotapettia varten oli kuvattu tv-spotin tuotannon yhteydessä 10 sekunnin video, joka istui täydellisesti kampanjakokonaisuuteen.

Kampanja oli huikea menestys!

Kampanja sai kokonaisuudessaan erinomaiset tulokset. Mainoksen parissa vietettiin huomattavasti keskiarvoa enemmän aikaa ja kampanjan konversioprosentti oli korkea.

 

”Kampanja oli huikea menestys kaikilla mittareilla ja osoittaa videon käytön monipuolisen tehon sekä kustannustehokkuuden
digitaalisessa mainonnassa. Kampanjan konversioprosentti oli korkea – mainoksen kautta tulleista sivustovierailuista 28 % päättyi ostoon.

Alma Media toteutti kampanjan haastavalla aikataululla ja olimme tyytyväisiä yhteistyön laatuun sekä kampanjan tehoon.
Tulemme jatkossakin hyödyntämään Alman Celtra-toteutuksia kampanjoidemme osana. Arvosana kokonaisuudelle 9,5.”

– Jenni Leinonen, Digital Marketing Specialist, Veikkaus

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>