Alma Media > Mainostajat > Caset > Alma Businessmediat > Basware

Jatkuvuutta, joustavuutta ja pitkäaikaista näkyvyyttä kustannustehokkaasti

Basware auttaa yrityksiä digitalisoimaan, automatisoimaan ja tehostamaan hankinnan sekä saapuvien että lähtevien laskujen prosessejaan. Pörssiyhtiö Basware on globaalisti toimiva alansa markkinajohtaja, jonka juuret ovat Suomessa. Baswaren Network muodostaa maailman suurimman avoin kaupankäyntiverkoston, jossa voidaan välittää verkkolaskuja ja muita hankintasanomia yli 1,5 miljoonalle organisaatiolle ja yli 220 kumppaniverkostoon maailmanlaajuisesti.

Basware toteutti keväällä 2020 Kauppalehden Studiossa viiden artikkelin sarjan. Suomessa Basware tunnetaan melko laajasti verkkolaskutarjoajana sekä ostolaskuautomaatiosta, mutta hankintoihin liittyvä automaatio on jäänyt vähemmälle huomiolle. Kampanjan ensisijainen tarkoitus oli lisätä tietoisuutta hankinta-automaation tarjonnasta.

Kampanjan kohderyhmää olivat taloushallinnon ja hankinnan päättäjät ja vaikuttajat. Kampanjalle haluttiin jatkuvuutta, joustavuutta ja pitkäaikaista näkyvyyttä kustannustehokkaasti. Sisältöyhteistyö tarjosi mahdollisuuden käsitellä asioita ajankohtaisesti ja syventävästi. ”Meille hankinnasta maksuun eli P2P-alueen trendien seuraaminen on sydämen asia. Koronakeväänä oli erityisen paljon muutoksia juuri toimitusketjujen ja kaupankäynnin alueilla. Me teemme laajaa yhteistyötä globaalisti analyytikoiden sekä bisnesjulkaisujen kanssa ja jaamme mielellämme meille kertyvää tietoa myös ulospäin” toteaa Baswaren markkinoinnista Suomessa vastaava Anu Hämäläinen.  

Konversio yli tuplaten normaalilukuihin verrattuna

Artikkelit kiinnostivat kohderyhmää ja ne ovat nyt saaneet kuuden kuukauden aikana lähes 7600 yksittäistä lukijaa. Brändin parissa vietetty aika oli yhteensä 110 tuntia, tulos on Kauppalehden vertailumittareissa reilusti yli keskiarvojen. Liidien tuottaminen ei ollut tämän kampanjan päätavoite, mutta kampanjaa mitattiin myös sen kautta, kuinka moni klikkasi tarjottuja lisätietolinkkejä tai reagoi täyttämällä lomakkeen ja tilaamalla lisätietoa. Kampanjasta tulleesta liikenteestä seurattiin sekä konversioita että mikrokonversioita.

Puolet Baswaren omille sivuille Kauppalehti Studion kautta päätyneistä henkilöistä oli uusia kävijöitä. He viettivät sivuilla reilusti yli tuplaten sen ajan, jonka vierailut yleensä kestävät – sisältö ja aihepiiri oli siis heille relevanttia. Konversio oli yli tuplaten normaalilukuihin verrattuna. Sivuston liikenne koostui juuri oikeista henkilöistä. 

 

.

”Yhteistyö Alman kanssa on sujuvaa, mutkatonta ja tuloksellista. Erityisesti arvostan yhteyshenkilöni Marjut Pirilän paneutumista juuri meidän tarpeisiimme ja toiveisiimme, sekä useiden erilaisten ratkaisuehdotusten tuomista meille. Markkinoinnin ja mainonnan yhdessä pohdiskelu ja ideointi on tuottanut myös jatkoyhteistyötä, marraskuussa toteutetaan yhdessä täysin uudenlainen virtuaalitapahtuma.”
Anu Hämäläinen, Senior Manager, Field Marketing Finland, Basware Oyj

 

 

Sinullekin menestystarina?

Ota yhteyttä mediamyyntiimme >>

Katso lisää asiakkaidemme onnistuneita caseja >>