Alma Media > Mainostajat > Caset > Mainostajalle > Atradius: Brändiä ei rakenneta vain satunnaisilla kampanjoilla

Brändiä ei rakenneta vain satunnaisilla kampanjoilla

Millaista markkinointia tarvitaan, jotta voi rakentaa brändiä, lisätä tunnettuutta ja saada liidejä myynnille? Pitkäjänteinen yhteistyö Alma Businessmedioiden kanssa on kantanut hedelmää; Atradius on saanut tavoittelemiaan brändillisiä ja myynnillisiä tuloksia sekä tavoittanut halutun kohderyhmän eli yrityspäättäjät.

Atradius on luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja tarjoava yritys, ja yhteistyötä Alma Businessmedioiden kanssa on tehty pitkään. Pitkäjänteisen yhteistyön tuloksena on tehty monipuolisesti muun muassa blogikirjoituksia, display-mainontaa ja tapahtumakumppanuuksia.

Yllä on esimerkki Atradiuksen display-mainoksista.

”Alman kanssa tehdyllä yhteistyöllä vahvistamme yrityksen imagoa, sillä digitaalinen markkinointi on ennen kaikkea pitkäjänteistä ja kokonaisvaltaista tekemistä eikä satunnaista kampanjointia.”

Jenna Ollikainen, Head of Marketing, Atradius

Brändimarkkinointia, mielikuvamainontaa ja liidien hankintaa

Kuten mainonnan ja markkinoinnin tavoitteena yleisesti, myös Atradiuksen kampanjoissa tavoitteet ovat olleet sekä brändillisiä että myynnillisiä. Kampanjoiden avulla rakennetaan mielikuvaa Atradiuksesta luotettavana ja asiantuntevana toimijana, lisätään tietoisuutta luottovakuutuksesta ja riskienhallinnasta sekä saadaan lisää kävijöitä ja prospekteja kotisivuille, ja tätä kautta myös lisää liidejä myynnille.

Sisältö ja kohderyhmä kohtaavat, kun kanavat valitaan oikein

Atradiuksen kampanjoiden kohderyhmää ovat yrityspäättäjät. Kampanjoilla on tärkeää saada kiinni juuri ne henkilöt, jotka vastaavat esimerkiksi yrityksien riskienhallinnasta.

Kohdentamalla oikeaan mediaan saadaan myös myynnillisiä tuloksia aikaan. Blogit ovat hyvä kanava, kun halutaan kertoa asioista syvällisemmin. Atradius onkin tavoittanut blogeillaan juuri oikean kohderyhmän.

Case Atradius
Tavoita kohderyhmäsi oikeassa mediassa. Blogit ovat hyvä kanava, kun halutaan kertoa asioista syvällisemmin. Tutustu Atradiuksen kumppaniblogeihin Kauppalehdessä >

”Alman kanssa yhteistyö on ollut sujuvaa ja helppoa. Saimme tavoitettua laajasti halutun kohderyhmän eli päättäjät. Suunnitelmallinen ja tavoitteellinen näkyvyys on linjassa yrityksen muun viestinnän kanssa ja tukee yrityksen tavoitteita. Kampanjoiden avulla rakennetaan Atradiuksen brändiä pitkällä tähtäimellä sekä tuodaan yritystä ja meidän tarjoamia palveluita ja tuotteita ihmisten tietoisuuteen.”

Jenna Ollikainen, Head of Marketing, Atradius


Kumppanisisällöt on yksi tapa tavoittaa oikea kohderyhmä

Alma Businessmedioiden Kumppanisisällöt on median osio, jossa yritys voi julkaista omaa sisältöään osana tunnettua ja vaikuttavaa uutismediaa, esimerkiksi Kauppalehteä​. Omalla koontisivullaan yritys voi julkaista mediaympäristöön sopivaa sisältöä, kuten artikkeleita, blogeja, podcasteja tai videoita. ​

Kumppanisisällöt sopivat erinomaisesti esimerkiksi brändin tunnettuuden kasvattamiseen sekä asiantuntijuuden vahvistamiseen yrityspäättäjien kohderyhmässä.​

Kysy lisää Kumppanisisältöjen hyödyntämisestä!


Me autamme sinua tavoittamaan juuri heidät, joille viestilläsi on merkitystä. Ne samat, joilla on merkitystä 
yrityksellesi.