Alma Media > Uutinen > Työn autonomia mahdollistaa omannäköisen elämän

Työn autonomia mahdollistaa omannäköisen elämän

Veera nauttii työstään Web Designerina ja pitää Almaa joustavana ja monipuolisena työpaikkana.

Veera työskentelee Web Designerina Netellossa, joka on osa Alma Mediaa. IT-alan asiantuntijayritys auttaa asiakkaita erilaisissa verkkoliiketoiminnan haasteissa, kuten hakukoneoptimoinnissa, verkkosivustoissa ja verkkokaupoissa. Netellon toimistolla Turussa työskentelee yhteensä 18 almalaista.  

-Olemme tiivis porukka, joka siirtyi osaksi Almaa noin kolme vuotta sitten. Alma on kiinnostava työpaikka laajan palvelutarjonnan ja osaamisen vuoksi. Olemme yksi Suomen ykkösmediataloista, jossa on paljon kehittymismahdollisuuksia, kertoo Veera.

Alman kulttuuria hän kuvailee kehittyväksi ja eteenpäin meneväksi.

Työn joustavuus mahdollistaa asumisen maalla

Veeralle tärkeitä asioita työssä on joustavuus ja mahdollisuus tehdä monipaikkaista työtä. Almalla työn ja muun elämän sovittaminen on sujunut helposti, kun työ ei ole sidottu tiukasti aikaan ja paikkaan.

-Nykyinen työni mahdollistaa asumiseni maalla, missä sielu lepää, kertoo Veera.

-Yhteiset tavoitteet ohjaavat työtä viikko- ja kuukausitasolla, mutta pystyn itse päättämään, mitä teen minäkin päivänä, hän jatkaa.

Pienillä sanoilla ja teoilla on suuri vaikutus

Suurimpia onnistumisen kokemuksia työssään Veera kokee, kun asiakas onnistuu. Tällöin huomaa, että omasta työstä on ollut asiakkaalle oikeasti hyötyä.

Veera korostaa palautteen antamisen merkitystä, sillä positiivinen palaute vahvistaa ammatillista itsetuntoa ja parantaa motivaatiota. Palautetta on kiva saada asiakkaiden lisäksi myös omilta tiimiläisiltä.

-Liian usein palautetta annetaan vain silloin kun on jotain kehitettävää, mutta pitäisi muistaa myös kehua ja kiittää! On tärkeää huomata, milloin kiitokseen on aihetta ja antaa kiitoksen kuulua. Pienillä sanoilla ja teoilla on suuri vaikutus, sanoo Veera.

Alma työnantajana

Almalla työskentelee noin 1700 osaajaa yli 10 eri maassa. Alman liiketoiminta koostuu median lisäksi markkinapaikoista ja rekrytointipalveluista ja kehitämme yhteensä noin sataa eri tuotetta ja palvelua.

Työantajana Alman vahvuuksia ovat ystävällinen kulttuuri, työn vaikuttavuus ja mahdollisuus kasvaa. Meille almalaisille tärkeitä asioita ovat rohkeus, yhteistyö ja ystävällinen kulttuuri, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Muuttuvassa liiketoimintaympäristössämme tarvitaan rohkeutta. Rohkeutta haastaa, kokeilla rajoja ja uudistua.

Meille rohkeus ei tarkoita vain suuria sankaritekoja, vaan myös pieniä arkipäiväisiä asioita: kun uskallat sanoa mielipiteesi, tehdä asioita uudella tavalla, kokeilla ja epäonnistua. Uutta kasvua luodaksemme tarvitsemme rohkeutta. Ja rohkeus kasvaa parhaiten yhdessä.

  • Julkaistu: 27.6.2024, 13:55
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Töissä Almalla

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Askeleita kohti monimuotoisempaa työelämää

Tämän vuoden kehitystoimenpiteitä Almalla ovat esimerkiksi koko henkilöstön DEI-kurssi sekä…

Vastuullisuus

Päivä uutisdeskissä mullisti käsityksen toimittajan työstä

Haaga-Helian opiskelijat pääsivät päiväksi uutisdeskisimulaattoriin. – No haluaisin olla tutkiva…

Töissä Almalla

Empatiaa ja muuttuvien tarpeiden huomioimista

Projektiassistenttina työskentelevä Niina Vähäkotamäki on viihtynyt Alma Medialla jo yhdeksän…

Töissä Almalla