Alma Media > Uutinen > Alma Insights on solminut yhteistyökumppanuuden ruotsalaisen legal tech startup-yhtiö Leyan kanssa 

Alma Insights on solminut yhteistyökumppanuuden ruotsalaisen legal tech startup-yhtiö Leyan kanssa 

Alma Median tietopalveluja sekä juridiikan sisältöpalveluja tarjoava Alma Insights ja legal tech startup-yhtiö Leya aloittavat yhteistyön. Osana tätä yhteistyötä Suomen Laki -palvelun laaja juridiikan sisältö integroidaan Leyan tekoälypohjaiseen alustaan. 

”Yhteistyömme Leyan kanssa on hieno tilaisuus tuoda Suomen Laki -sisältömme alustalle, josta juristien on luontevaa etsiä oikeudellista tietoa. Juridiikan sisältömme ovat olennainen osa juristien päivittäistä käytännön työtä, ja olemmekin innoissamme voidessamme integroida sisällöt entistä syvemmälle asiakkaidemme prosesseihin niitä entisestään tehostaen. Olemme iloisia voidessamme tarjota ajantasaista lainsäädäntöä osana Leya-palvelua, ja näemme tämän erinomaisena mahdollisuutena kehittää palveluitamme ja parantaa asiakaskokemusta, kun saamme lisää tietoa siitä, miten sisältöjämme käytetään.” kertoo Maria Ampiala, liiketoimintajohtaja, Alma Insights.  

”Tämä on merkittävä avaus lisäarvon luomisessa asiakkaillemme Suomessa. Olemme motivoituneita lähtemään tälle matkalle yhdessä Alma Insightsin kanssa monesta eri syystä, ja erityisesti siksi, että käyttäjäkeskeinen kehittäminen on yhteinen intohimomme.” Maria Sorsimo, Head of Finland, Leya. 

”Olemme tunnistaneet yhteistyön merkityksen johtavien juridiikan sisältö-palveluntarjoajien kanssa kaikilla kansallisilla markkinoilla. Tämä yhteistyö Alma Insightsin ja Suomen Laki -palvelun kanssa luo synergiaa, joka yhdistää Leyan tekoälypohjaiset ratkaisut Suomen Laki -palvelun rikkaaseen ja kattavaan juridiseen sisältöön. Tällä yhteistyöllä emme ainoastaan paranna alustaamme, vaan rakennamme Alma Insightsin ja Suomen Laki -palvelun kanssa juridisen tiedonhaun tulevaisuutta Suomessa.” Max Junestrand, Co-founder & CEO, Leya. 

Kun integraatio on valmis, Leyan käyttäjät pääsevät käyttämään kaikkia Suomen Laki -palvelun aineistoja. Tämä mahdollistaa oikeudellisen tiedon tehokkaamman ja sujuvamman hyödyntämisen yhdessä käyttäjäyritysten omien aineistojen kanssa. 

Lisätietoja 

Maria Ampiala, liiketoimintajohtaja, Alma Insights, maria.ampiala@almamedia.fi, +358 40 342 4608 

Max Junestrand Co-founder & CEO, Leya, +46 76 239 2563, max@leya.law 

www.almainsights.fi 

www.leya.law 

Suomen Laki -palvelu 

Suomen Laki –hakupalvelu tarjoaa ajantasaisen lainsäädännön, lakien esityöt ja kattavan oikeustapauskokoelman. Suomen Laki -toimitus päivittää palvelua joka arkipäivä varmistaen palvelun ensiluokkaisen ja luotettavan lakitiedon. Suomen Laki –palvelun lisäksi Alma Insights tarjoaa laajimman valikoiman kotimaista juridiikan kirjallisuutta Verkkokirjahylly-palvelussa. 

Leya 

Leya on tekoälypohjainen alusta, joka on suunniteltu laki- ja asianajotoimistoille, lakiosastoille sekä muille juridiikan ammattilaisille. Leyan alustalla juristit voivat automatisoida prosessejaan ja työtehtäviään sekä hyödyntää julkisia oikeudellisia lähteitä, omia asiakirjojaan ja muuta aineistoa. 

  • Julkaistu: 26.6.2024, 09:09
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Alma Mediaratkaisujen Brand Studiolle kaksi kultaa kansainvälisessä Native Awards -kilpailussa

Alma Brand Studion suunnittelema ja tuottama Kyberrosvot – podcast on…

Almassa tapahtuu

Alma Insights tuottaa oivalluksia ja ennusteita

Entisen Alma Talentin tietopalvelut ja juridiikan sisältöpalvelut muodostavat jatkossa palvelukokonaisuuden…

Almassa tapahtuu

Vertailupalvelut, jotka antavat asiakkaille valtaa myynti- tai ostoprosessissaan 

Ostamisen digitalisoituessa Alma Media ottaa strategisen askeleen kehittääkseen markkinapaikkojaan luokiteltujen…

Almassa tapahtuu