Alma Media > Tiedotteet > Johtohenkilöiden liiketoimet > Alma Media Oyj – Johdon liiketoimet – Ari Kaperi

Alma Media Oyj – Johdon liiketoimet – Ari Kaperi

ALMA MEDIA OYJ – JOHDON LIIKETOIMET – ARI KAPERI

____________________________________________

 

Ilmoitusvelvollinen

Nimi: Kaperi, Ari

Asema: Hallituksen jäsen/varajäsen

Liikkeeseenlaskija: Alma Media Oyj

LEI: 743700ILU1PL86IW3429

 

Ilmoituksen luonne: ENSIMMÄINEN ILMOITUS

Viitenumero: 743700ILU1PL86IW3429_20240423142513_209

____________________________________________

 

Liiketoimen päivämäärä: 2024-04-23

Kauppapaikka: XHEL

Instrumentti tyyppi: OSAKE

ISIN: FI0009013114

Liiketoimen luonne: OSAKEPALKKION VASTAANOTTAMINEN

 

Liiketoimien yksityiskohtaiset tiedot

(1): Volyymi: 1489 Yksikköhinta: 0.00 EUR

 

Liiketoimien yhdistetyt tiedot

(1): Volyymi: 1489 Keskihinta: 0.00 EUR

ALMA MEDIA OYJ

Lisätietoja:

Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589

Jakelu: NASDAQ Helsinki, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 12 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2023 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 305 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 82 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.4.2024, 12:00
  • Kategoria: Johtohenkilöiden liiketoimet

Jaa artikkeli