Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Mediaratkaisut sopeuttaa toimintojaan ja aloittaa muutosneuvottelut

Alma Mediaratkaisut sopeuttaa toimintojaan ja aloittaa muutosneuvottelut

Alma Media                        Lehdistötiedote                   4.3.2024

ALMA MEDIARATKAISUT SOPEUTTAA TOIMINTOJAAN JA ALOITTAA MUUTOSNEUVOTTELUT

Alma Median keskitetty mainosmyynnin ja digitaalisen mainonnan kehityksen organisaatio Alma Mediaratkaisut suunnittelee tehostamistoimia tulevaisuuden kilpailukyvyn vahvistamiseksi. Alma Mediaratkaisujen suunnittelemien neuvottelujen taustalla on näkemys markkinan vaisusta kasvunäkymästä ja strategian toteutuksen vauhdittamisesta organisaation uudelleenjärjestelyin. Lisäksi aikaisemmat järjestelmäinvestoinnit mahdollistavat tulevaisuudessa aikaisempaa automatisoidummat ja tehokkaammat prosessit Alma Mediaratkaisujen toiminnoissa. 

Alma Mediaratkaisut aloittaa henkilöstönsä kanssa muutosneuvottelut, jotka koskevat Alma Median keskitettyä mainosmyynnin ja digitaalisen mainonnan kehityksen organisaatiota. Neuvotteluiden piiriin eivät kuulu Netellon työntekijät. Tämänhetkisten arvioiden mukaan suunniteltujen toimenpiteiden toteuttaminen voi johtaa enintään 38 henkilön vähentämiseen. 

Neuvotteluissa käsitellään työnantajan alustavia suunnitelmia toiminnan tehostamisesta ja niiden toteuttamisen mahdollisista vaikutuksista henkilöstöön. Käsiteltäviä aiheita ovat mm. toimintojen uudelleenjärjestelyt, toimenkuvien muutokset ja siirrot tehtävistä toisiin sekä koulutus- ja uudelleensijoitusmahdollisuudet. 

Alma Median strategian mukaisesti Alma Mediaratkaisujen tavoitteena on mediamainonnan kasvun ja kehityksen kiihdyttäminen digitaalisten markkinointiratkaisujen tarjontaa laajentamalla ja mainonnan palvelutuotantoa ja ostokanavia monipuolistamalla. 

– Selvitämme vaihtoehtoja kehittääksemme palvelukokonaisuuttamme asiakkaidemme ja toimistokentän menestyksen mahdollistajana. Haluamme entisestään vauhdittaa arvonluontia digitaalisessa ympäristössä, uudistaa tarjontaamme ja vastata asiakkaidemme odotuksiin, sanoo johtaja Tiina Kurki, Alma Mediaratkaisut. 

Lisätietoja: 
Tiina Kurki
Johtaja, Alma Mediaratkaisut p. 010 665 2015 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 12 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2023 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 305 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 82 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 4.3.2024, 09:05
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli