Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus

Alma Media Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus

Alma Media Oyj        Pörssitiedote        27.2.2024 klo 14.30

ALMA MEDIA OYJ:N OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN MUKAINEN OMIEN OSAKKEIDEN LUOVUTUS

Alma Media Oyj luovuttaa yhteensä 257 945 yhtiön hallussa olevaa Alma Median osaketta vastikkeetta yhtiön ylimmän johdon suoriteperusteisen osakepalkkiojärjestelmän 2021 ja ylimmän johdon lisäosakeohjelman 2021 osallistujille kannustinjärjestelyn ehtojen mukaisesti. Kannustinjärjestelyistä on tiedotettu 7.4.2021 annetuilla pörssitiedotteilla.

Osakkeiden luovuttaminen suunnatulla maksuttomalla osakeannilla perustuu Alma Median yhtiökokouksen 4.4.2023 hallitukselle antamaan valtuutukseen.

Luovutuksen jälkeen yhtiön hallussa on 51 944 omaa osaketta.

ALMA MEDIA OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 12 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2023 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 305 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 82 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 27.2.2024, 14:30
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli