Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media saanut päätökseen Netwheels-yrityskaupan

Alma Media saanut päätökseen Netwheels-yrityskaupan

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                              31.1.2024 

ALMA MEDIA SAANUT PÄÄTÖKSEEN NETWHEELS-YRITYSKAUPAN 

Alma Media on saanut päätökseen automyynnin ohjelmistoja tarjoavan Netwheels-yrityskaupan. Kauppa julkistettiin 18.1.2024. Netwheelsin pääomistaja oli Sanoma Media Finland Oy ja lisäksi omistajiin kuului kahdeksan suomalaista autoalan toimijaa. 

Netwheelsin hankinta täydentää Alma Median yritysasiakkaille tarjottavia autoilun ja liikkumisen palveluita. Yrityskauppa edesauttaa markkinapaikka- ja järjestelmäliiketoiminnan kehittämistä sujuvoittamalla ajoneuvojen osto- ja myyntiprosesseja sekä tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja autoliikkeille, maahantuojille, rahoitusyhtiöille, sovelluskehittäjille ja muille autoalan toimijoille. 

Netwheels Oy raportoidaan osana Alma Consumer -liiketoimintasegmenttiä 1.2.2024 alkaen. Netwheels Oy:n liikevaihto oli vuonna 2023 noin 8 miljoonaa euroa. 

Lisätietoja   

Santtu Elsinen 
Johtaja, Alma Consumer 
puhelin 010 665 2833 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 12 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 31.1.2024, 15:27
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli