Alma Media > Uutinen > Almalla palkittiin viime vuonna yhdeksän Influenceria

Almalla palkittiin viime vuonna yhdeksän Influenceria

Almalla alettiin viime vuoden alusta palkitsemaan työntekijöitä, jotka vaikuttavat positiivisesti työyhteisöön tai Alman mielikuvaan. Aiemmin Almalla palkittiin kuukauden somettaja, mutta uusi Alma Influencer -konsepti huomioi myös somen ulkopuolella tapahtuvan vaikuttamisen.

– Omat työntekijämme ovat valtava voimavara Alman työnantajakuvan kehittämisessä. Olemme jo vuosia kannustaneet almalaisia viestimään omasta työstään itselleen luontevalla tavalla ja sopivassa kanavassa. Osallistamme almalaisia myös mukaan eri tapahtumiin, kuten opiskelijamessuille tai puhujiksi luennoille, kertoo Alman työnantajakuvan kehittämisestä vastaava Lotta Väinölä.

– Alma Influencer on tapa kiittää näitä aktiivisia almalaisia ja nostaa heitä esiin hyvinä esimerkkeinä, jatkaa Lotta.

Alma Influencer -palkinto on tunnustus jo tehdystä työstä

Alma Influencer -tittelin sai yhteensä yhdeksän almalaista vuoden 2023 aikana. Suurimmalle osalle nimitys tuli aivan yllättäen.

Influenceriksi ei haeta, vaan siihen päädytään – usein sattumalta. Nimetystä Influencerista tehdään juttu Alman sisäisiin kanaviin, mutta se ei muuten velvoita mihinkään, vaan nimitys toimii ennen kaikkea kiitoksena jo tehdystä työstä.

Vaikuttajia palkittiin hyvin erilaisiin perustein. Joku on kirjoittanut asiantuntijablogin, joku tehnyt päivittäistä videosisältöä, yksi edustanut meitä messuilla ja toinen suositellut Almaa työnantajana omalle verkostolleen.

– Tavoitteena onkin tuoda esille erilaisia vaikuttamisen keinoja ja sitä kautta myös innostaa yhä enemmän almalaisia mukaan. Vaikuttamisen ei tarvitse olla pitkä blogikirjoitus tai päivittäinen postaus, vaan jo pienillä askeleilla pääsee alkuun ja voi olla mukana vaikuttamassa. Alman somekanavan seuraaminen tai kollegan postauksesta tykkääminenkin on jo arvokasta, toteaa Lotta.

Kaikki Alma Influencerit ovat olleet ilahtuneita ja otettuja voitostaan.

– Oli motivoivaa kuulla, että tulin valituksi Alma Influenceriksi! Kerron aina mielelläni työskentelystä taloustoimittajana esimerkiksi erilaisilla työelämämessuilla tai tettiläisten vieraillessa toimituksessamme, ja nyt tämä palkittiin, kertoo työelämätoimittaja Anna-Elina Perttula, joka palkittiin aktiivisesta osallistumisesta erilaisiin tapahtumiin Alman edustajana.

– Yleensä toimituksessa työskennellessä saa palautetta enemmän jutuistaan ja tilauksista niin oli tosi mukavaa, että tällainen toisenlainenkin työ saa huomiota ja tunnustusta koko yrityksen tasolla, jatkaa Anna-Elina.

  • Julkaistu: 16.1.2024, 14:48
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Töissä Almalla

Jaa artikkeli