Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Omien osakkeiden hankinnan päättäminen

Omien osakkeiden hankinnan päättäminen

Alma Media Oyj                    Pörssitiedote                       22.9.2023 klo 9

OMIEN OSAKKEIDEN HANKINNAN PÄÄTTÄMINEN

Alma Media Oyj:n hallitus päätti käyttää 4.4.2023 pidetyn yhtiökokouksen antamaa valtuutusta hankkia Alma Median osakkeita yhtiön osakepohjaisen kannustinjärjestelmän toimeenpanoa varten. Osakkeiden hankinta käynnistyi 25.4.2023 ja päättyi 19.9.2023, kun tarvittava määrä osakkeita oli hankittu. Hankittu määrä oli yhteensä 300 000 osaketta ja hankintojen keskihinta oli 9,1854 euroa/osake. Hankinnan jälkeen Alma Media Oyj omistaa omia osakkeita yhteensä 309 889 kpl, joka vastaa n. 0,4 % Alma Median kaikista osakkeista. Alma Median osakkeiden rekisteröity kokonaismäärä on 82 383 182. 

Vuoden 2023 yhtiökokous valtuutti hallituksen päättämään enintään 824 000 osakkeen hankkimisesta yhdessä tai useammassa erässä. Valtuutuksen enimmäismäärä oli noin yksi (1) prosentti yhtiön koko osakemäärästä. 

Yhtiön omat osakkeet hankittiin muutoin kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa yhtiön vapaalla omalla pääomalla osakkeiden hankintahetken markkinahintaan NASDAQ Helsinki Oy:n säännellyllä markkinalla järjestämässä kaupankäynnissä. Osakkeet hankittiin ja maksettiin NASDAQ Helsinki Oy:n ja Euroclear Finland Oy:n sääntöjen mukaisesti.

Lisätietoja: Mikko Korttila, Lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589
ALMA MEDIA OYJ

Elina Kukkonen
viestintäjohtaja
JAKELU: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 22.9.2023, 09:00
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli