Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Tommi Raivisto nimitetty Alma Median Chief Digital Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi

Tommi Raivisto nimitetty Alma Median Chief Digital Officeriksi ja johtoryhmän jäseneksi

Alma Media Oyj                 Pörssitiedote                       8.9.2023 klo 14.00 

TOMMI RAIVISTO NIMITETTY ALMA MEDIAN CHIEF DIGITAL OFFICERIKSI JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI 

Tommi Raivisto (s. 1972) on nimitetty Alma Median Senior Vice President, Chief Digital Officerin (CDO) tehtävään ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 22.11.2023 alkaen. Raivisto siirtyy Alma Mediaan Kone Oyj:n palveluksesta, missä hän työskentelee Chief Technology Architect -roolissa. 

Raivisto vastaa konsernitason ICT-toiminnoista, teknologiasta ja tuotekehityksestä tehden tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan kanssa. Hän raportoi tehtävässään Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanteelle.   

”Yhdessä liiketoimintojen kanssa Alma Median CDO on avainasemassa tarjotessamme parhaan asiakaskokemuksen ja lisäarvoa tuottavia ratkaisuja digitaalisessa liiketoimintaympäristössä. Raivistolla on pitkä kokemus digitaalisen liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin, mikä on erinomainen lähtökohta tehtävässä menestymiseksi”, kommentoi Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne. 

”Alma Media on palveluliiketoiminnassaan vahvassa asemassa ja vakuuttavalla polulla. Strategian mukaisesti kehitys etenee nyt kohti kehittyneempiä kaupankäyntialustoja. Digitaalisen matkan seuraavilla etapeilla osaava henkilöstö, johtavat palvelu- ja mediabrändit ja tekoälyn hyödyntäminen ovat avainasemassa. Olen innoissani alkavasta uudesta yhteisestä matkastamme yli 1700 almalaisen kanssa”, Tommi Raivisto sanoo. 

Alma Median nykyinen CDO Santtu Elsinen on nimitetty Alma Consumer – liiketoimintasegmentin johtajaksi Kari Kivelän eläköityessä vuoden 2023 syksyllä. 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kai Telanne, puhelin 010 665 3500

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 8.9.2023, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli