Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Taru Lehtinen nimitetty Alma Median uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi

Taru Lehtinen nimitetty Alma Median uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi

Alma Media Oyj                      Pörssitiedote: Muutos johtoryhmässä           19.7.2023 klo 8.15 

TARU LEHTINEN NIMITETTY ALMA MEDIAN UUDEKSI TALOUS- JA RAHOITUSJOHTAJAKSI (CFO) JA JOHTORYHMÄN JÄSENEKSI

Kauppatieteiden maisteri Taru Lehtinen, 46, on nimitetty Alma Median uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Taru Lehtinen aloittaa tehtävässä marraskuun 2023 alusta. Hän raportoi konsernin toimitusjohtajalle. Talous- ja rahoitusjohtaja ja johtoryhmän jäsen Juha Nuutinen ilmoitti aiemmin jättävänsä Alma Median siirtyäkseen uuteen tehtävään yhtiön ulkopuolelle.

Lehtinen siirtyy tehtävään Alma Talent liiketoimintasegmentin Alma Talent Services -yksikön johtajan toimesta. Aiemmin hän on työskennellyt konsernin taloustiimissä erilaisissa johtavissa tehtävissä, vastaten taloudellisesta ja liiketoimintokohtaisesta raportoinnista. Ennen Alma Mediaa Lehtinen toimi tilintarkastajana Ernst & Young Oy:ssä ja pätevöityi KHT-tilintarkastajaksi vuonna 2007.

”Haluan välittää Juhalle vilpittömän kiitokseni kuluneista yhdestätoista vuodesta ja kiittää häntä erinomaisesta panoksesta Alma Median kansainvälistymiseen, digitaalisen transformaation strategiaamme ja yhtiön talouteen. Pitkä yhteinen matkamme on käsittänyt lukuisia onnistuneita yrityskauppoja, joissa Juhan rooli on ollut keskeinen”, sanoo Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne ja jatkaa:

”Samalla olen iloinen saadessamme Tarun Alma Median seuraavaksi talous- ja rahoitusjohtajaksi. Alma Median strategian, taloudellisen aseman, toiminnan ja henkilöstön tuntemus sekä vahva liiketoimintaosaaminen muodostavat erinomaisen pohjan tähän tehtävään."

”Odotan kovasti miten yhtiön talous- ja rahoitusjohtajana voin yhdistää osaamisen ja kokemuksen, jota olen saanut viimeisten 15 vuoden aikana Alman eri toiminnoista. Ammattitaitoisella taloustiimillämme on tärkeä rooli Alma Median tulevaisuuden rakentamisessa ja luomme vankan pohjan strategiselle päätöksenteolle", sanoo Taru Lehtinen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kai Telanne, puh. 010 665 3500

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi    

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 19.7.2023, 08:15
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli