Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Muutoksia Alma Median johtoryhmässä

Muutoksia Alma Median johtoryhmässä

Alma Media Oyj                      Pörssitiedote           30.6.2023 klo 18.30 

MUUTOKSIA ALMA MEDIAN JOHTORYHMÄSSÄ 

Alma Median johtoryhmän jäsen, talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen eroaa konsernin palveluksesta siirtyäkseen uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle viimeistään 1.1.2024. 

Alma Media käynnistää välittömästi Juha Nuutisen seuraajan rekrytointiprosessin. 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kai Telanne, puhelin 010 665 3500

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Jobly, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 30.6.2023, 18:30
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli