Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Finanssipalvelut Oy:lle toimilupa harjoittaa maksunvälitystä

Alma Finanssipalvelut Oy:lle toimilupa harjoittaa maksunvälitystä

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote                         2.5.2023 

ALMA FINANSSIPALVELUT OY:LLE TOIMILUPA HARJOITTAA MAKSUNVÄLITYSTÄ  

Alma Median Alma Finanssipalvelut Oy:lle on myönnetty toimilupa harjoittaa maksulaitoslain mukaista maksunvälitystä, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi kuluttajien välisessä ajoneuvokaupassa. Toimiluvan on myöntänyt Finanssivalvonta. Tähän asti Alma Media palveluissa maksunvälityksen ovat toimittaneet yhteistyökumppanit.  

”Maksunvälityksellä tuetaan Alma Median markkinapaikkaliiketoimintaa, jossa tavoitteena on tuottaa asiakkaille palvelua, jonka avulla ajoneuvokaupat voidaan toteuttaa palvelussa turvallisesti ja sujuvasti alusta loppuun. Lisäarvo kuluttajalle tulee käytettävyyden vaivattomuudesta ja ratkaisun tuomasta läpinäkyvyydestä kaupankäynnin prosessiin. Sekä kaupan kohde että sen osapuolet ovat vahvasti tunnistettu ja maksunvälitys hoidetaan turvatusti”, sanoo Kirsikka Isohanni, Alma Finanssipalveluiden toimitusjohtaja. 

Alma Finanssipalvelut Oy:n varsinaisen toiminnan on tarkoitus käynnistyä vuoden 2023 aikana. 

Lisätietoja: Alma Finanssipalvelut Oy:n toimitusjohtaja Kirsikka Isohanni 010 665 5866 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.5.2023, 12:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli