Alma Media > Uutinen > Kotimainen kirjautumispalvelu Sinuna on tapa tunnistautua ilman salasanaa – Alma palvelua tarjoavan Suomen Tunnistautumisosuuskunnan perustajajäsen

Kotimainen kirjautumispalvelu Sinuna on tapa tunnistautua ilman salasanaa – Alma palvelua tarjoavan Suomen Tunnistautumisosuuskunnan perustajajäsen

Suomen Tunnistautumisosuuskunnan kehittämä, salasanat korvaava kirjautumispalvelu Sinuna on nyt käyttövalmis. Sinuna mahdollistaa turvallisen kirjautumisen useisiin eri palveluihin ja turvaa käyttäjien yksityisyyden. Alma Media on vuonna 2021 perustetun Suomen Tunnistautumisosuuskunnan yksi perustajajäsenistä.

Sosiaalisen median palveluita tarjoavat yritykset, hakukonejätit ja netin mainosverkostot seuraavat käyttäjien liikkeitä ja haalivat valtavasti erilaista tietoa. Sinuna on kuluttajille luotettava ja turvallinen vaihtoehto kirjautua eri palveluihin. Se mahdollistaa pääsyn moneen sisältöön ja palveluun yhdellä kirjautumisella, turvallisesti ja ilman salasanoja. Henkilötietoja ei myydä tai luovuteta kolmansien osapuolten käyttöön missään tapauksessa, käyttäjästä kerätään aina vain tarvittavat tiedot ja käyttäjä tietää jatkuvasti, miten hänen tietojaan käsitellään ja säilytetään.

”Almalla asiakastietoja säilytetään, hallinnoidaan ja hyödynnetään aina vastuullisesti. Sinuna-kirjautumismahdollisuus antaa palvelujemme käyttäjille yhden uuden vaihtoehdon kirjautumiseen ja oman yksityisyytensä turvaamiseen. Palvelu on hyvä vaihtoehto esimerkiksi Google- tai Facebook-kirjautumiselle”, kertoo Sanna Laurell, Alma Median Head of development, customer identity and experience.

”Tällä hetkellä Sinunan kautta pääsee kirjautumaan Alma Median digipalvelujen lisäksi muun muassa Ylen palveluihin.” Laurell jatkaa.

Sinuna-kirjautumispalvelun tarjoava voittoa tavoittelematon Suomen Tunnistautumisosuuskunta perustettiin syyskuussa 2021. Osuuskuntamalli on mahdollistanut uudenlaisten palvelukokemusten kehittämisen kustannustehokkaasti ja vastuullisesti. Perustajajäsenet ovat Yleisradio, Alma Media, Nixu ja Ioxio.

Lue lisää Sinunasta

  • Julkaistu: 11.4.2023, 12:01
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Almassa tapahtuu

Jaa artikkeli