Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Liiketoimintajohtaja Kari Kivelä ja Alma Median henkilöstöjohtaja Virpi Juvonen eläkkeelle – Alma Consumerin liiketoimintajohtajaksi Santtu Elsinen

Liiketoimintajohtaja Kari Kivelä ja Alma Median henkilöstöjohtaja Virpi Juvonen eläkkeelle – Alma Consumerin liiketoimintajohtajaksi Santtu Elsinen

Alma Media Oyj                        Pörssitiedote Muutokset hallitus/johto/tilintarkastus              4.4.2023 klo 15.25
                                                   

LIIKETOIMINTAJOHTAJA KARI KIVELÄ JA ALMA MEDIAN HENKILÖSTÖJOHTAJA VIRPI JUVONEN ELÄKKEELLE  ALMA CONSUMERIN LIIKETOIMINTAJOHTAJAKSI SANTTU ELSINEN

Alma Consumer -liiketoimintasegmentin johtaja Kari Kivelä (63) on ilmoittanut jäävänsä johtajasopimuksensa mahdollistamalla tavalla nykyisestä tehtävästään eläkkeelle 31.12.2023 mennessä. Kivelä aloitti Alma Median Iltalehden kustantajana ja vastaavana päätoimittajana vuonna 2005 ja on työskennellyt nykyisessä tehtävässään vuodesta 2018.  

Kivelän seuraajaksi on nimitetty Santtu Elsinen (50). Elsinen on toiminut Alma Median teknologiasta vastaavana johtajana (CDO) ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2016. Alma Consumer -liiketoimintasegmentin johtoryhmän jäsenenä Elsinen on toiminut vuodesta 2018 alkaen. Aiemmin Elsinen on toiminut mm. Talentum Oy:n kehitysjohtajana ja Satama Interactiven kehitysjohtajana.  

Myös Alma Median henkilöstöjohtaja Virpi Juvonen (60) on ilmoittanut jäävänsä johtajasopimuksensa mahdollistamalla tavalla eläkkeelle vuoden 2023 loppuun mennessä. Juvonen aloitti Iltalehden henkilöstöpäällikkönä vuonna 2007 ja on työskennellyt nykyisessä tehtävässään vuodesta 2012.  

“Kiitän lämpimästi sekä Karia että Virpiä heidän tekemästään erinomaisesta työstä Alma Median menestyksen eteen. Virpin rooli yhtiön henkilöstön kehittämisessä, osaamisen, työtyytyväisyyden ja hyvinvoinnin edistämisessä yhtiön läpikäymien merkittävien muutosten keskellä on ollut keskeinen. Alma Mediassa työelämän laatu ja henkilöstön halukkuus suositella työnantajaansa on mittaushistoriamme korkeimmalla tasolla. Karilla on ollut merkittävä rooli yhtiömme digitaaliseen transformaatioon nojautuvan strategiamme toteuttamisessa, monikanavaisen kuluttajamedian ja markkinapaikkaliiketoiminnan kehittämisessä Suomen johtaviksi palveluiksi”, sanoo Alma Median toimitusjohtaja Kai Telanne ja jatkaa: 

”Samalla olen iloinen saadessamme Santtu Elsisen johtamaan Alma Consumer -segmentin liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Santulla on vahva teknologiaosaaminen ja hyvä tuntemus yhtiömme digitaalisesta kasvustrategiasta, jossa Alma Consumerin rooli on merkittävä”.  

”Alma Media on mahdollistanut minulle monipuolisen ja mielenkiintoisen kehittymisen polun lähes kaksi vuosikymmentä. Olen saanut olla muuttamassa yhtiötä printtivetoisesta mediatalosta digitaaliseksi media- ja palveluliiketoiminnan taloksi. Viime vuosien yrityskaupat ovat nyt onnistuneesti integroitu Alma Consumer -segmenttiin. Kiitollisena kaikille kollegoilleni jätän luottavaisin mielin vetovastuun seuraajalleni”, sanoo Kari Kivelä, Alma Consumerin liiketoimintajohtaja. 

”Kiitän Alma Mediaa hyvästä työnantajuudesta ja erityisen osaavaa henkilöstöämme näistä 16 vuodesta, jonka olen yhtiön palveluksessa työskennellyt. Ilman motivoitunutta ja muutokseen sitoutuneita ammattilaisiamme ei Alma Median transformaatio olisi ollut mahdollista. Nyt on hyvä hetki siirtyä elämässä seuraavaan vaiheeseen”, sanoo henkilöstöjohtaja Virpi Juvonen. 

Alma Media on käynnistänyt Juvosen ja Elsisen seuraajien haun. Elsinen aloittaa uudessa tehtävässään Kivelän eläköityessä. Alma Median henkilöstöjohtajan tehtävä täytetään eläköitymiseen mennessä.  

Alma Media Oyj 
Elina Kukkonen, puh (0) 10 665 2333 
Viestintäjohtaja 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Kai Telanne, puh. (0)10 665 3500 

JAKELU: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 4.4.2023, 15:26
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli