Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus

Alma Media Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus

Alma Media Oyj                              PÖRSSITIEDOTE                               16.3.2023

ALMA MEDIA OYJ:N OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN MUKAINEN OMIEN OSAKKEIDEN LUOVUTUS

Alma Media Oyj luovuttaa yhteensä 128 828 yhtiön hallussa olevaa Alma Median osaketta vastikkeetta yhtiön ylimmän johdon LTI 2015 IV ja suoriteperusteisen osakepalkkiojärjestelmän 2020 osallistujille kannustinjärjestelyn ehtojen mukaisesti. Kannustinjärjestelyistä on tiedotettu 27.2.2015 ja 14.2.2020 annetuilla pörssitiedotteilla.

Osakkeiden luovuttaminen suunnatulla maksuttomalla osakeannilla perustuu Alma Median yhtiökokouksen 29.3.2022 hallitukselle antamaan valtuutukseen.

Luovutuksen jälkeen yhtiön hallussa on 151 984 omaa osaketta.

ALMA MEDIA OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 16.3.2023, 14:00
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli