Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu

Alma Median vuosikertomus vuodelta 2022 on julkaistu

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote                           14.3.2023 klo 10.00

ALMA MEDIAN VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2022 ON JULKAISTU

Alma Media on julkaissut vuoden 2022 vuosikertomuksensa, joka sisältää hallituksen toimintakertomuksen, tilinpäätöksen, vastuullisuusraportin, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportin vuodelta 2022.

Vuoden 2022 vuosikertomus on julkaistu European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisena XHTML-tiedostona sekä PDF-raportin muodossa. ESEF-raportointivaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätös on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö PricewaterhouseCoopers Oy on antanut kohtuullisen varmuuden antavan riippumattoman tilintarkastajan varmennusraportin Alma Median ESEF-tilinpäätöksestä. Varmennus on suoritettu ISAE 3000 (uudistettu) -varmennustoimeksiantostandardin mukaisesti.

Alma Median vuoden 2022 yritysvastuuraportti on laadittu kansainvälisen Global Reporting Initiative (GRI) -ohjeiston mukaisesti ja noudattaa soveltuvin osin myös Sustainable Accounting Standars Board (SASB) -raportointiohjetta. Raportti sisältää myös Task Force on Climate-related Financial Disclosure (TCFD) -viitekehyksen ja YK:n Global Compactin mukaisen raportoinnin. Lisäksi raportissa kerrotaan mm. Alma Median roolista YK:n kestävän kehityksen periaatteiden edistämisessä.

Alma Median vuosikertomus 2022 on tämän pörssitiedotteen liitteenä sekä PDF- että XHTML-muodossa, ja se on saatavilla myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset.

ALMA MEDIA OYJ

Juha Nuutinen
Talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on kansainvälinen, voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan, palveluihin ja markkinapaikkaliiketoimintaan keskittyvä yhtiö. Haluamme inspiroida ihmisen luontaista uteliaisuutta ja valinnanmahdollisuuksia luomalla palveluja, joissa yhdistyvät ylivoimainen sisältö, paras teknologia, aina paikallisesti merkityksellisemmällä tavalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 700 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2022 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 309 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 81 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.3.2023, 10:00
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli