Alma Media > Uutinen > Myyntipäällikkö Kenneth: Almalla olen osa tiimiä, mutta saan silti hoitaa työni omalla tyylilläni ja persoonallani

Myyntipäällikkö Kenneth: Almalla olen osa tiimiä, mutta saan silti hoitaa työni omalla tyylilläni ja persoonallani

Almalle hakiessa Kennethille tuli jo työhaastattelussa tunne, että hän ja Alma olisivat hyvä match. Lue Kennethin haastattelusta, osoittautuiko intuitio oikeaksi ja mistä syystä.

Miten päädyit Almalle?

Opintojen ja muutaman aikaisemman työkokemuksen jälkeen ammatti-identiteettini alkoi kehittyä, ja samalla selkeni, millaisiin työtehtäviin haluan ja millaisessa työkulttuurissa saan parhaat puoleni esiin. Almalle hakiessani minulle tuli vahva tunne jo haastattelussa siitä, että minä ja Alma olemme match. Tämä intuitio osoittautui oikeaksi.

Kerrotko lyhyesti opiskelu- ja työhistoriastasi?

Lukion jälkeen opiskelin markkinoinnista alemman korkeakoulututkinnon. Opiskelun pariin palasin vielä monen vuoden työssäolon jälkeen. Almalla tuettiin opiskeluani monella tapaa ja suoritin ylemmän korkeakoulututkinnon nyt aikuisiällä. Tuolloin innostuin opiskelusta ja siitä jäi itselle vähän kuin elämäntapa tai harrastus.

Mikä sinulle on merkityksellistä työssäsi? Milloin koet onnistuneesi?

Minulle merkityksellistä työssäni ovat erilaiset kohtaamiset ihmisten kanssa. Lisäksi minulle on tärkeää, että Alma toimii omien arvojeni mukaisesti ja voin tuotteidemme ja palveluidemme kautta lisätä arvoa asiakkaalle. Koen onnistumisia näiden kohtaamisten kautta. Olen oppinut, että myös ristiriidat voivat olla mahdollisuus oppia ja saada aikaan muutos kohti jotakin uutta.

Miksi juuri Alma? Suosittelisitko Almaa työnantajana myynnin ammattilaiselle?

Alma sopii minulle, sillä haluan työskennellä itsenäisesti mutta samalla olla kuitenkin osa tiimiä. Asioita tehdäänkin tavallaan paljon yhdessä, vaikka saankin hoitaa työni omalla tyylilläni ja persoonallani. Työni on vaihtelevaa ja saan sopivasti käyttää kokemuksen tuomaa osaamistani, mutta myös oppia paljon uutta. Minulle sopii Alman työkulttuuri ja mielelläni suosittelen sitä muille oman alani ammattilaisille.

Miten Alman ”purpose” linkittyy työhösi? (Alma Median tarkoitus on kiihdyttää yksilöiden, yritysten ja yhteiskunnan kestävää kasvua)

Oikeastaan voisin sanoa, että tämä on läsnä jatkuvasti. Kaikki, mitä teen Almalla asiakkaiden kanssa ja heidän hyväkseen, tähtää tähän – kestävän kasvun kiihdyttämiseen. Omasta mielestäni Alma itse näyttää tästä mallia esimerkillään ja almalaiset saavat kokea sen yrityskulttuurimme kautta. Tämä on läsnä ihan henkilökohtaisellakin tasolla oman ammatillisen identiteetin ja osaamisen kehittämisen kautta.

MYYJÄNÄ ALMALLA

  • Julkaistu: 1.3.2023, 12:54
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: Töissä Almalla

Jaa artikkeli