Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talent ja Inderes laajentavat yhteistyötään

Alma Talent ja Inderes laajentavat yhteistyötään

Alma Media Oyj                                           Lehdistötiedote                                           23.01.2023

ALMA TALENT JA INDERES LAAJENTAVAT YHTEISTYÖTÄÄN 

Inderes ja Alma Talent ovat allekirjoittaneet uuden yhteistyösopimuksen, jolla yhtiöt syventävät aiempaa kumppanuuttaan. Yhteistyön ansiosta Kauppalehden ja Arvopaperin digipalveluiden tilaajat saavat jatkossa pääsyn Inderesin analyysiraportteihin osana tilaustaan. Vastaavasti Inderesin pörssiyhtiöasiakkaat pystyvät yhteistyön ansiosta tavoittamaan entistä laajempia kohderyhmiä Inderesin ja Alma Talentin kanavien kautta.  

Yhteistyö sisältää syksyisin järjestettävän Pörssisijoittajan viikko -tapahtuman, pörssiyhtiöiden tuloslähetysten jakelun Alma Talentin kanavissa sekä Inderesin analyysien jakelun osana Kauppalehden digipalveluita. Lisäksi Inderesin uusi tiedotejakelujärjestelmä integroidaan Kauppalehden tiedotepalveluun (KL Nyt), mikä auttaa pörssiyhtiöitä tavoittamaan laajempia yleisöjä. Sopimus on jatkoa osapuolten väliselle pitkäaikaiselle yhteistyölle. 

”Olemme yhdessä Alma Talentin kanssa auttaneet pörssiyhtiöitä moninkertaistamaan niiden tuloslähetysten tavoittavuuden tuomalla ne kaikkien sijoittajien tietoisuuteen. Syventämällä yhteistyötä pystymme auttamaan pörssiyhtiöasiakkaitamme tavoittamaan entistä laajempia sijoittajakohderyhmiä”, kommentoi Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen. 

”Sijoittajat, sekä yksityiset että ammattilaiset, ovat Kauppalehden ja Arvopaperin tärkeimpiä lukijaryhmiä. Hyvä yhteistyömme Inderesin kanssa vahvistaa sijoittajasisältöjämme monipuolisesti. Alma Talent haluaa edistää pitkäjänteistä kansankapitalismia Suomessa – yli pörssisyklien. ”, sanoo Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori. 

Inderesin yhtiöanalyysit löytyvät Kauppalehden verkon pörssisivuilta lehden digitilaajille. 

Lisätietoja: 

Juha-Petri Loimovuori
Toimitusjohtaja, Alma Talent
Juha-Petri.Loimovuori@almamedia.fi 
+358 500 511 036 

Mikael Rautanen 
Toimitusjohtaja, Inderes Oyj 
mikael.rautanen@inderes.fi 
+358 50 346 0321 

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 76,9 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 23.1.2023, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli