Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty

Alma Median osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsenet on nimetty

Alma Media Oyj             Pörssitiedote            02.11.2022 klo 08.00

ALMA MEDIAN OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN JÄSENET ON NIMETTY

Alma Median nimitystoimikunnan jäseniksi on nimetty Ilkka Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Timo Aukia, Mariatorp Oy:n hallituksen jäsen Peter Immonen, Otava Oy:n hallituksen puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Varman sijoitusjohtaja Timo Sallinen. Nimitystoimikunnan järjestäytymiskokouksessa on puheenjohtajaksi valittu Henrik Ehrnrooth. Lisäksi yhtiön hallituksen puheenjohtaja Catharina Stackelberg-Hammarén toimii asiantuntijajäsenenä ja yhtiön lakiasiainjohtaja Mikko Korttila nimitystoimikunnan sihteerinä.

Osakkeenomistajia edustavien jäsenten nimeämisoikeus nimitystoimikuntaan on niillä neljällä osakkeenomistajalla, jotka ovat rekisteröity varsinaista yhtiökokousta edeltävänä kalenterivuonna 30.9. Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon, ja joiden osuus tämän osakasluettelon mukaan yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamista äänistä on suurin.

Lisätietoja osakkeenomistajien nimitystoimikunnasta sekä nimitystoimikunnan työjärjestys on saatavilla Alma Median sivuilta: http://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/nimitystoimikunta

Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan asettamisesta päätti Alma Median yhtiökokous vuonna 2015. Sen tehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaan ja palkitsemiseen liittyvät ehdotukset seuraavalle varsinaiselle yhtiökokoukselle.

Lisätietoja: Mikko Korttila, Lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 050 593 4589

ALMA MEDIA OYJ
Elina Kukkonen
Viestintä- ja brändijohtaja

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 76,9 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 2.11.2022, 08:00
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli