Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kauppalehden vastaava päätoimittaja siirtyy Finanssiala ry:n toimitusjohtajaksi

Kauppalehden vastaava päätoimittaja siirtyy Finanssiala ry:n toimitusjohtajaksi

Alma Media Oyj            Lehdistötiedote            21.10.2022 klo 13.00

KAUPPALEHDEN VASTAAVA PÄÄTOIMITTAJA SIIRTYY FINANSSIALA RY:N TOIMITUSJOHTAJAKSI

Kauppalehden vastaava päätoimittaja ja Alma Talentin toimituksista vastaava johtaja Arno Ahosniemi on nimitetty Finanssiala ry:n toimitusjohtajaksi. Ahosniemi aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään 1.5.2023.

Ahosniemi on toiminut Kauppalehden vastaavana päätoimittajana vuodesta 2013 ja Alma Talentin toimituksista vastaavana johtajana vuodesta 2016 lähtien. Tätä aiemmin hän toimi Kauppalehden uutispäätoimittajana vuodesta 2009.

”Vuosikymmen talousjournalismin ykköspaikalla on ollut hienoa aikaa. Olemme yhdessä kääntäneet Kauppalehden digitaaliseksi ja kannattavasti kasvattaneet Alma Talentin talous- ja tekniikkamedioiden digitaalista liikevaihtoa”, sanoo Arno Ahosniemi.

”OIen tolkuttoman ylpeä Alma Talentin toimitusten tekemästä tinkimättömästä talousjournalismista. Nyt on hyvä hetki siirtyä työelämässä seuraavaan vaiheeseen.”

”Kiitän lämpimästi Arnoa erinomaisesta työstä Alman ja Kauppalehden palveluksessa. Hänellä on ollut merkittävä rooli koko Alma Talentin rakentamisessa. Samalla toivotan hänelle parasta menestystä uudessa tehtävässään, takaahan hyvinvoiva finanssisektori koko suomalaisen talouselämän elinvoiman”, sanoo Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori

Kauppalehden uuden vastaavan päätoimittajan rekrytointi aloitetaan välittömästi.

Lisätietoja:

Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja, Kauppalehti, puh. 040 588 6834
Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent Oy, puh. 0500 511036

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksille ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista ja toimitilojen markkinapaikasta.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa, mistä digiliiketoiminnan osuus oli 76,9 %. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 21.10.2022, 13:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli