Alma Media > Uutinen > Alma Medialla Suomen parhaat sijoittajasivut Mid Cap -kategoriassa

Alma Medialla Suomen parhaat sijoittajasivut Mid Cap -kategoriassa

Pörssisäätiön ja Suomen Sijoitusanalyytikot ry:n järjestämässä Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa Alma Media vei ykkössijan keskisuurten yhtiöiden sarjassa. Alma Media palkittiin historian ensimmäisessä Pörssigaalassa, jota juhlittiin Helsingissä 17.5. Gaala huipentui palkintojenjakoon.

”Palkinnot jaettiin neljässä sarjassa. Alman lisäksi palkittiin suurista pörssiyhtiöistä Huhtamäki, pienistä Raute ja First North -markkinapaikan yhtiöistä Lemonsoft.Olemme iloisia ja arvostamme kovasti saamaamme tunnustusta. Sijoittajasivusto on yksi tärkeimmistä tiedonvälityskanavistamme. Tarkoituksena on tuoda monipuolisesti ja helppokäyttöisesti tarjolle sijoittajan tarvitsemat perustiedot. Yritämme pitää sivuston rakenteen selkeänä, mutta myös tuoda uusia elementtejä siltä osin, kun ne parantavat käyttäjäkokemusta. Ideana on nostaa rimaa tasaisesti ja parantaa sivuja kuin lehmä juoksuaan − tasaisesti kiihdyttäen, hötkyilemättä”, sanoo Alma Median sijoittajasuhde- ja viestintäpäällikkö Teemu Salmi.

Yksityissijoittajille pörssiyhtiöiden sijoittajasivut ovat olleet merkittävä tietolähde jo pitkään. Siksi Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ovat jo vuodesta 1999 alkaen palkinneet sijoittajaviestinnän ammattilaisten työtä valitsemalla vuosittain pörssiyhtiöiden parhaat sijoittajasivut. Palkinnolla halutaan auttaa yhtiöitä parantamaan sijoittajaviestintäänsä. 

”Parhaat sijoittajasivut -palkintoa on jaettu jo aikaisempina vuosina, ja kilpailu on selkeästi kirittänyt yhtiöitä parantamaan sijoittajasivujaan”, Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri kiittää.

Kriteerit ovat tiukat. Sijoittajasivuista arvioitiin ja tarkasteltiin esimerkiksi käytettävyyttä, ulkoasua, miten strategia, kasvu ja kannattavuus olivat ilmaistu, miten taloudelliset tavoitteet ja aiempi historia esitetty, miten kuvataan pääoman käyttöä ja operatiivisia riskejä ja vastuullisuutta.

Tuomaristo

Pörssigaala-tuomaristoon kuuluivat sijoitusbloggaaja, sijoittaja Jasmin Hamid; arvosijoittamisen pioneeri, yksityissijoittaja Mika Heikkilä; suursijoittaja, sijoituskirjailija Tom Lindström; professori Vesa Puttonen ja Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri. Lounasmeri toimi tuomariston puheenjohtajana.

Lue lisää Pörssisäätiön tiedotteesta

  • Julkaistu: 18.5.2022, 09:50
  • Kategoria: Uutinen
  • Teema: almassa-tapahtuu

Jaa artikkeli

Lue seuraavaksi:

Miltä näyttää työelämä vuonna 2052?

Monsterin ja Alma Median TET-harjoittelijat Anna, Sofia, Ella ja Oliver…

Almassa tapahtuu

Nuoret kehittävät TET-palvelua yhteistyössä yritysten ja oppilaitosten kanssa

Alma Media, Monster ja Lasten ja nuorten säätiö kehittävät yhteistyössä…

Töissä Almalla

Opiskelijat selvittivät toistuvien tulovirtojen merkitystä Alma Median talousraportoinnissa

Kauppakorkeakoulun maisteriopiskelijat Altti Laitinen ja Jake Jyväsjärvi selvittivät toistuvien tulovirtojen merkitystä Alma Median talousraportoinnissa.…

Töissä Almalla