Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Media saanut päätökseen vähemmistöosuuden myymisensä Bolt Group Oy:stä

Alma Media saanut päätökseen vähemmistöosuuden myymisensä Bolt Group Oy:stä

Alma Media Oyj                                 Lehdistötiedote                           28.4.2022

ALMA MEDIA SAANUT PÄÄTÖKSEEN VÄHEMMISTÖOSUUDEN MYYMISENSÄ BOLT GROUP OY:STÄ

Alma Media on saanut päätökseen suomalaisen työvoiman vuokrausta harjoittavan Bolt Group Oy:n vähemmistöosuuden myymisen. Kauppa julkistettiin 18.2.2022 ja se toteutui muun muassa Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyttyä järjestelyn 1.4.2022.

Alma Media Oyj:n tytäryhtiö Alma Career Oy myi osakekaupassa omistamansa 21,05 prosenttia Bolt Group Oy:n osakkeista kotimaisen pääomasijoitusyhtiön Vaaka Partnersin, Bolt Group Oy:n toimivan johdon ja henkilöstön muodostamalle uudelle perustettavalle yhtiölle sen nykyisiltä omistajiltaan. Alma Career hankki osuutensa yhtiöstä joulukuussa 2020.

Bolt Group on suomalainen työvoiman vuokrausta harjoittava yritys, joka on erikoistunut rakennusalan työvoimavuokraukseen. Lisäksi se välittää työvoimaa esimerkiksi teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöhuollon parissa toimiviin yrityksiin. Tilikautena 2021 Bolt Group Oy teki 78,7 miljoonan euron liikevaihdolla 0,9 miljoonan euron tuloksen.

Osakekaupasta muodostui Alma Medialle arviolta 6,0 milj. euron myyntivoitto, joka käsitellään tulosvaikutteisena ja oikaistuna eränä toisella vuosineljänneksellä.

Lisätietoja: Alma Careerin liiketoimintajohtaja Vesa-Pekka Kirsi puh. 010 665 2587 

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut yrityksillle ja ammattilaisille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 28.4.2022, 13:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli