Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median palkitsemispolitiikka on julkaistu

Alma Median palkitsemispolitiikka on julkaistu

Alma Media Oyj                         Pörssitiedote     8.3.2022 14:30 

ALMA MEDIAN PALKITSEMISPOLITIIKKA ON JULKAISTU 

Alma Median palkitsemispolitiikka on julkaistu. Julkaistu politiikka on tämän tiedotteen liitteenä ja luettavissa myös yhtiön verkkosivuilla yhtiökokoussivustolla sekä osoitteessa https://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/palkitseminen/

ALMA MEDIA OYJ 

Hallitus 

Lisätietoja: 

Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. +358 50 593 4589 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut ammattilaisille ja yrityksille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 8.3.2022, 14:30
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli