Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus

Alma Media Oyj:n osakepalkkiojärjestelmän mukainen omien osakkeiden luovutus

Alma Media Oyj                  Pörssitiedote      24.2.2022 

ALMA MEDIA OYJ:N OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN MUKAINEN OMIEN OSAKKEIDEN LUOVUTUS

Alma Media Oyj luovuttaa yhteensä 218 092 yhtiön hallussa olevaa Alma Median osaketta vastikkeetta yhtiön ylimmän johdon LTI 2015 III, LTI 2015 IV ja suoriteperusteisen osakepalkkiojärjestelmän 2019 osallistujille kannustinjärjestelyn ehtojen mukaisesti. Kannustinjärjestelyistä on tiedotettu 27.2.2015 ja 18.12.2018 annetuilla pörssitiedotteilla.

Osakkeiden luovuttaminen suunnatulla maksuttomalla osakeannilla perustuu Alma Median yhtiökokouksen 24.3.2021 hallitukselle antamaan valtuutukseen.

Luovutuksen jälkeen yhtiön hallussa on 23 280 omaa osaketta.

ALMA MEDIA OYJ

Hallitus

Lisätietoja:

Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva, digitaaliseen mediaan ja palveluihin keskittyvä yhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme  ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com sekä Nettiauto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat johtavat asumisen ja autoilun markkinapaikat, talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia sekä sisältö- ja datapalvelut ammattilaisille ja yrityksille. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2021 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 275,4 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 24.2.2022, 13:30
  • Kategoria: Pörssitiedote

Jaa artikkeli