Alma Media > Mainostajalle > Näillä ratkaisuilla otat haltuun toimitila- ja kiinteistöpäättäjien kohderyhmän

Näillä ratkaisuilla otat haltuun toimitila- ja kiinteistöpäättäjien kohderyhmän

Alma Businessmedioiden monikanavaisilla mainosratkaisuilla tavoitat kiinnostavan ja tarkasti rajatun toimitilapäättäjien ja tilan hakijoiden yleisön.

Uudistunut Toimitilat-teema on jatkossa kiinteä osa Kauppalehteä tavoittaen entistä laajemman alan yrittäjien, päättäjien ja asiantuntijoiden yleisön. Toimitilat-teemalla tavoitat yleisön kanavasta riippumatta niin printissä kuin digissä. Jatkossa kokosivun ja puolikkaan sivun ilmoituksiin sisältyy 50 tuhatta diginäyttöä Kauppalehti.fi:ssä, jolla lisäät huomattavasti printin tavoittavuutta ja kampanjan peittoa.

Monipuolisilla display-ratkaisuilla saat haltuusi Toimitilat Kauppalehti verkkopalvelun näkyvyyden kuukauden ajaksi. Mainospaikat myydään aikapohjaisesti yksinoikeudella sisältäen n. 50 tuhatta mainosnäyttöä. Varmista brändisi tai toimitilakohteesi uniikki näkyvyys toimitilapäättäjien ydinkohderyhmän keskuudessa.

Näy sisältömarkkinoinnin artikkelien keinoin siellä missä asiakkaasi lukevat uutisia ja hakevat tietoa toimitiloista ja tavoita näin bisneksesi kannalta juuri oikeat avainhenkilöt. Tavoita toimitilapäättäjien kohderyhmä joko pelkästään Toimitilat Kauppalehti verkkopalvelussa tai laajemmin Kauppalehden ja Talouselämän verkkosivuilla. Artikkelit sisältävät julkaisun lisäksi 200 tuhatta natiivinostoa Kauppalehdessä ja Talouselämässä.

Lisätietoja mainosratkaisuista täältä. Ota yhteyttä: mediamainonta@almamedia.fi.

Mikäli olet myymässä toimitilaa tai etsit vuokralaista toimitiloihisi, Toimitilat Kauppalehti verkkopalvelun räätälöidyt ilmoittajapaketit ovat yksinkertainen ja kustannustehokas tapa ostajan tai vuokralaisen löytämiseksi. Valitsemasi ilmoituspaketin avulla saat lisättyä kohdeilmoituksesi palveluun tarkkoine kohdetietoineen ja monipuolisilla visuaalisilla elementeillä varustettuna. Maksu tapahtuu vain niistä kalenterikuukausista, joina teillä on julkisia ilmoituksia.

Lisätietoja ilmoituspaketeista täältä. Ota yhteyttä: kl.toimitilat@almamedia.fi.

  • Julkaistu: 14.1.2022, 10:08
  • Kategoria: Mainostajalle
  • Teema: toimitilat

Jaa artikkeli