Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2021

Kutsu Alma Median pääomamarkkinapäivään 2021

Alma Media Oyj                                                  Lehdistötiedote 16.6.2021

KUTSU ALMA MEDIAN PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 2021

Alma Media kutsuu analyytikot ja sijoittajat pääomamarkkinapäivään torstaina 16.9.2021 klo 13.00–noin 16.00.

Pääomamarkkinapäivä tarjoaa ajankohtaista tietoa Alma Median strategiasta ja liiketoimintanäkymistä. Tapahtumassa esiintyvät toimitusjohtaja Kai Telanne, talous- ja rahoitusjohtaja Juha Nuutinen sekä liiketoimintasegmenttien johtajat: Alma Careerin Vesa-Pekka Kirsi, Alma Consumerin Kari Kivelä sekä Alma Talentin Juha-Petri Loimovuori.

Koronaepidemiatilanteen salliessa myös fyysinen osallistuminen tilaisuuteen voi tulla mahdolliseksi analyytikoille ja institutionaalisille sijoittajille.

Tilaisuuden ohjelma ja linkki suoraan webcast-lähetykseen tulevat saataville Alma Median sijoittajasivuille https://www.almamedia.fi/sijoittajat/sijoittajille lähempänä tilaisuutta. Osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä esitysten jälkeen.

Esitykset pidetään englanniksi. Yhtiö julkistaa tallenteen esityksistä tilaisuuden jälkeen.

Lisätietoja voi tiedustella osoitteesta alma.ir@almamedia.fi tai Elina Kukkonen, Viestintä- ja brändijohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2333

Alma Media lyhyesti

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Rakennamme kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Suomessa tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com, Nettiauto sekä Nettimoto. Rekrytointipalvelujamme ovat muun muassa Tšekissä prace.cz ja jobs.cz, Slovakiassa Profesia.sk sekä Kroatiassa mojposao.net.

Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista ja yhtiö toimii 11 Euroopan maassa. Alma Median vuoden 2020 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 230,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi.

  • Julkaistu: 16.6.2021, 11:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote

Jaa artikkeli