Alma Media > Uutinen > Alma Medialle hopeaa Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa

Alma Medialle hopeaa Parhaat sijoittajasivut -kilpailussa

Pörssisäätiö ja Sijoitusanalyytikot ry ovat valinneet Alma Median verkkosivut Suomen toiseksi parhaaksi sijoittajasivustoksi keskisuurten yritysten sarjassa.

Palkintoprosessi on kaksivaiheinen. Ensin kaikki sivustot käydään läpi ja pisteytetään kilpailulle asetettujen kriteerien pohjalta. Toisessa vaiheessa Sijoitusanalyytikot ry:n jäsenistö äänestää arvioinnissa parhaiten menestyneiden yhtiöiden joukosta voittajat. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1999 lähtien.

Kilpailussa arvioitiin kaikkien kotimaisten listautuneiden yhtiöiden suomenkieliset verkkosivut neljässä sarjassa: suuret, keskisuuret ja pienet pörssiyhtiöt sekä First North -yhtiöt.

Kilpailussa halutaan kiinnittää huomiota sijoittajaviestintään ja nostaa esiin parhaita käytäntöjä.

Parhaat Sijoittajasivut -kilpailussa käydään vuosittain läpi kaikkien kotimaisten pörssiyhtiöiden suomenkieliset sijoittajasivustot. Etsittävien tietojen on löydyttävä nopeasti, suomen kielellä ja suoraan sivustolta.

Kilpailussa tarkastellut aihealueet ovat

– käytettävyys ja visuaalinen ulkoasu

– strategia, kasvu ja kannattavuus

– taloudelliset tavoitteet ja historiallinen performanssi

– pääoman käyttö ja operatiivisten riskien kuvaus

– corporate governance ja vastuullisuus

Suurten yhtiöiden paras oli Cargotec, keskisuurten yhtiöiden sarjan paras oli Tokmanni, pienten yhtiöiden sarjassa Exel Composites ja First North -yhtiöistä parhaana palkittiin Fodelia. Lisäksi erityismaininnan innovatiivisista yhtiökokousjärjestelyistä sai Martela.

Alma Media sai Keskisuuret pörssiyhtiöt -kategoriassa pronssipalkinnon vuonna 2020, ja voitti sarjansa kaksi kertaa peräkkäin vuosina 2018 ja 2019.

Lisätietoja Pörssisäätiön sivuilta https://www.porssisaatio.fi/blog/2021/05/21/parhaat-sijoittajasivut-2021-kriteerit/

  • Julkaistu: 27.5.2021, 11:00
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli