Alma Media > Uutinen > Nimitys Alma Talentin johdossa

Nimitys Alma Talentin johdossa

Alma Talentiin kuuluvan Suoramarkkinointi Megan pitkäaikaisen toimitusjohtaja Timo Niemen jäädessä kesällä eläkkeelle, uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.7.2021 alkaen Joni Haverinen (47). Haverinen on toiminut pitkään yhtiön myynti- ja markkinointijohtajana ja vastannut Megan Suomen toiminnasta monilta osin.

-Kiitän lämpimästi Timo Niemeä pitkästä urasta Megan jatkuvan menestyksen rakentajana. Samalla olen hyvin iloinen siitä, että saamme työn parhaaksi jatkajaksi Joni Haverisen talon sisältä, sanoo Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

-Otan mielelläni tehtävän vastaan. Megalla on vahva historia, laadukkaat asiakkaat ja osaava henkilöstö, joiden kanssa on hienoa lähteä rakentamaan aina parempaa tulevaisuutta, sanoo Joni Haverinen.

Haverinen raportoi jatkossa Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuorelle.

Suoramarkkinointi Mega on vuonna 1986 perustettu telemarkkinoinnin alati kehittyvä pioneeri. Mega toimii Suomessa ja Baltiassa ja tekee vuosittain yli 5 miljoonaa asiakaskontaktia useiden toimeksiantajien lukuun monilta eri toimialoilta. Megan liikevaihto 2020 oli 14,7 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 300 telemarkkinoinnin ammattilaista.

 

Lisätietoja: Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent Oy, puh. 010 665 2360

  • Julkaistu: 21.4.2021, 11:00
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli