Alma Media > Uutinen > Inderes ja Alma Talent laajentavat yhteistyötään – kotimaiset pörssiyhtiöt tutuiksi kaikille

Inderes ja Alma Talent laajentavat yhteistyötään – kotimaiset pörssiyhtiöt tutuiksi kaikille

Jatkossa Alma Talentin ja Inderesin yhteistyö kattaa Inderesin analyysien tarjoamisen Kauppalehden digitilaajille, sijoittajatilaisuuksien webcast-lähetysten jakelun sekä sijoittajatapahtumat. Laajentuvan yhteistyön tavoitteena on vastata osakesijoittajien kasvaneisiin tietotarpeisiin ja tukea kotimaisten pörssiyhtiöiden tunnettuutta.
”Viimeksi kuluneen vuoden aikana Helsingissä listatut pörssiyhtiöt ovat saaneet yli satatuhatta uutta kotimaista osakkeenomistajaa. Alma Talent haluaa vahvasti edistää kansankapitalismia Suomessa”, sanoo Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori.

Pörssiyhtiöt voivat yhteistyön myötä tavoittaa laajempia kohderyhmiä Inderesin virtuaalitapahtumiin keskittyneen tytäryhtiö Flikin toteuttamille tiedotustilaisuuksille, pääomamarkkinapäiville ja muille sijoittajatilaisuuksille Alma Talentin medioissa. Helposti saavutettavien verkkolähetysten avulla myös osakesijoittajien on vaivatonta tutustua yhtiöihin. Inderesin analyysiraportit ovat jatkossakin Kauppalehden digitilaajien käytettävissä.

”Tavoitteenamme on tehdä kotimaiset pörssiyhtiöt kaikille tutuiksi. Yhteistyön kautta pystymme tarjoamaan pörssiyhtiöiden sijoittajaviestinnälle entistä parempia ratkaisuja, joilla tavoittaa tehokkaasti oikeat kohderyhmät”, sanoo Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen. ”Suomalaiset osakesäästäjät tarvitsevat luotettavaa ja tarkkaan punnittua tietoa Helsingin pörssin yhtiöistä. Yhdistämällä voimansa Kauppalehti ja Inderes muodostavat suomalaiselle osakesäästäjälle vahvan tietopaketin sijoituspäätösten tueksi”, sanoo Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Niin sijoittajien kuin pörssiyhtiöiden kysyntä erilaisille sijoittajatapahtumille on koronan aikana patoutunut ja kasvanut selvästi. Tähän tarpeeseen vastatakseen Alma Talent ja Inderes toteuttavat syyskuussa puhtaasti osakesijoittamiseen keskittyvän Pörssisijoittajan viikko -virtuaalitapahtuman, johon osallistuu jopa 40 kotimaista pörssiyhtiötä. Tapahtuma lähetetään Inderesin, Kauppalehden, Arvopaperin ja Talouselämän sivustoilla.

Lisätietoja antavat:

Mikael Rautanen, Toimitusjohtaja
Inderes Oy
050 3460321

Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja
Alma Talent Oy
0500 511036

Arno Ahosniemi, vastaava päätoimittaja
Kauppalehti
040 588 6834

  • Julkaistu: 13.4.2021, 15:40
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli