Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Median vuoden 2020 vuosikertomus ja tilinpäätös julkaistu

Alma Median vuoden 2020 vuosikertomus ja tilinpäätös julkaistu

Alma Media Oyj                Pörssitiedote 25.2.2021 klo 12.00

 

ALMA MEDIAN VUODEN 2020 VUOSIKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖS JULKAISTU

Alma Media on julkaissut yhtiön vuoden 2020 vuosikertomuksen. Vuosikertomus koostuu hallituksen toimintakertomuksesta, tilinpäätöksestä, selvityksestä hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportista vuodelta 2020.

Dokumentit ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.almamedia.fi/sijoittajat/raportit-ja-esitykset/taloudelliset-raportit-ja-vuosikatsaukset

Vuosikertomus, tilinpäätös, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä palkitsemisraportti ovat tämän pörssitiedotteen liitteenä pdf-dokumenttina.

Alma Media raportoi vuoden 2020 vastuullisuustiedot kahdessa osassa. Hallituksen toimintakertomuksen selvityksessä muista kuin taloudellisista tiedoista käsitellään yritysvastuun keskeiset teemat. Myöhemmin vuoden 2021 toisen vuosineljänneksen aikana raportoidaan GRI-standardien (Global Reporting Initiative) mukaisesti olennaiset yritysvastuun tiedot aikasarjoineen.

ALMA MEDIA OYJ
Juha Nuutinen
Talous- ja rahoitusjohtaja

Lisätietoja: Alma Media Oyj, Juha Nuutinen, p. 010 665 3873

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 11 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista. Alma Median vuoden 2020 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 230,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 25.2.2021, 12:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli