Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Perttu Kauppisesta Iltalehden vastaava päätoimittaja

Perttu Kauppisesta Iltalehden vastaava päätoimittaja

Alma Media Oyj                                                             Lehdistötiedote 16.2.2021

PERTTU KAUPPISESTA ILTALEHDEN VASTAAVA PÄÄTOIMITTAJA

Iltalehden vastaavaksi päätoimittajaksi on nimitetty yhteiskuntatieteiden kandidaatti uutispäätoimittaja Perttu Kauppinen (42). Perttu Kauppinen on toiminut vuodesta 2018 alkaen Iltalehden uutispäätoimittajana vastaten uutistoiminnan ohella IL-TV:stä ja journalismiin liittyvistä teknologisista ratkaisuista. Ennen Iltalehteä Perttu Kauppinen on työskennellyt Etelä-Suomen Sanomissa vastaavana päätoimittajana ja Keskisuomalainen Oyj:hin kuuluvan Mediatalo Esan sisältöjohtajana. Aiemmin hän on työskennellyt Helsingin Sanomien digitaalisista sisällöistä vastaavana toimituspäällikkönä.

Kauppinen aloittaa vastaavan päätoimittajan tehtävässä 17.2.2021. Hän raportoi Alma Consumer – liiketoimintayksikön johtajalle Kari Kivelälle.

– Pertun johdolla Iltalehden uutistoiminta on kasvattanut suosiotaan kuluttajien keskuudessa ja vahvistanut asemaansa vastuullisena populaarina uutismediana, jossa on vahvistettu tutkivaa, vallankäyttöä valaisevaa journalismia, eli yhtä demokratian kulmakiveä. Samalla on kehitetty sisältöjä, joiden parissa ihmiset voivat viihtyä ja rentoutua. Tällä tiellä on hyvä jatkaa, perustelee valintaa Alma Consumer liiketoimintayksikön johtaja Kari Kivelä.  

– Olemme kolmen vuoden aikana määrätietoisesti kasvattaneet Iltalehteä entisestään uutis- ja lifestyle-mediaksi, jota lukee jo yli kolme miljoonaa suomalaista joka viikko. Iltalehdessä työskentelee koko joukko uskomattoman hienoja ammattilaisia. Olen innoissani siitä, että saan kehittää yhtä Suomen johtavista digitaalisista uutisbrändeistä heidän kanssaan, sanoo vastaava päätoimittaja Perttu Kauppinen. 

Lisätietoja: Kari Kivelä, Alma Consumer, puh. 010 665 2032  

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 10 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 16.2.2021, 16:30
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli