Alma Media > Mainostajalle > Kuntavaalit tulevat – Alma tavoittaa äänestäjät

Kuntavaalit tulevat – Alma tavoittaa äänestäjät

Kuntavaalit tulevat jälleen huhtikuussa – tällä kertaa tilanne on poikkeuksellisempi kuin aikoihin, mutta juuri siksi keskeisistä teemoista onkin nyt erityisen tärkeää kertoa äänestäjille.  

Alman medioiden avulla tavoitat kohdeyleisösi yhtä lailla valtakunnallisesti kuin alueellisestikin, tai juuri tietyn kunnan alueelle kohdennetulla mainonnalla. Alman mediat ja palvelut tavoittavat 3 miljoonaa suomalaista viikossa –
kerro meille keitä haluat koskettaa, me tarjoamme ratkaisut tavoitteesi saavuttamiseen. 

Mainostat sitten isosti ja näyttävästi, tai puhuttelet kohdeyleisöäsi suoraviivaisemmilla mainonnan ratkaisuilla, ota yhteyttä niin suunnitellaan tarpeisiisi sopiva toteutus! 

Tehokkaat mainonnan ratkaisut myös pienen budjetin mainostajalle – kysy lisää! 

Kun tavoiteltu yleisö on tiedossa ja viesti selkeä, mutta budjetti tarkkaan rajattu, on kampanjan tarkka kohdentaminen avainasemassa.  

Alma Volyymi -paketilla tavoitat kohdeyleisösi sekä laajasti että tarkasti: saat kampanjallesi näkyvyyden Alma-verkoston digikanavissa, valtakunnallisista uutismedioista ja palveluista aina päättäjät, yrittäjät
ja ammattilaiset tavoittaviin talous- ja ammattilaismedioihin.
Valitse kampanjallesi kohdennus haluamasi kunnan alueelle, ja kohdeyleisösi näkee mainoksesi useita kertoja kampanjan aikana. Tarvittaessa me olemme apunasi myös kampanja-aineistojen valmistuksessa.  

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, niin kerromme lisää Alma Volyymi -paketista ja muista ratkaisuista!  

  • Julkaistu: 15.2.2021, 00:00
  • Kategoria: Mainostajalle

Jaa artikkeli