Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Iltalehden päätoimittaja vaihtuu

Iltalehden päätoimittaja vaihtuu

Alma Media Oyj                         Lehdistötiedote 4.2.2021

ILTALEHDEN PÄÄTOIMITTAJA VAIHTUU

Alma Median kustantaman Iltalehden päätoimittaja Erja Yläjärvi jättää tehtävänsä ja siirtyy KSF Median kustantaman Hufvudstadsbladetin päätoimittajaksi syyskuuhun 2021 mennessä. Yläjärvi on työskennellyt Iltalehdessä vuodesta 2018. Alma Median palvelukseen Yläjärvi tuli Helsingin Sanomista toimituspäällikön tehtävistä. Yläjärvi on aiemmin toiminut myös Kouvolan Sanomien päätoimittajana.

– Iltalehden toimituksen ammattitaito nopeassa uutistyössä on omaa luokkaansa, ja tällaisen työyhteisön johtaminen on ollut suuri etuoikeus. Poikkeusaikana sisällön kysyntä on kasvanut entisestään, ja olen varma, että Iltalehti jatkaa hyvää kehitystä myös uuden päätoimittajan johdolla, Erja Yläjärvi sanoo.

– Erja Yläjärvi on tehnyt Iltalehden päätoimittajana hienoa työtä, erityisesti näinä haastavina aikoina koronaepidemian keskellä. Hän on ollut rohkea uudistaja median murroksessa luotsaten valtakunnallisesti yli 3 miljoonaa suomalaista viikossa tavoittavaa monipuolista uutis- ja lifestyle-mediaa. Toivotan Erjalle menestystä uusiin haasteisiin, Alma Consumer liiketoimintasegmentin johtaja Kari Kivelä sanoo.

Iltalehden vt. päätoimittajana toimii 4.2.2021 alkaen uutispäätoimittaja Perttu Kauppinen.

Lisätietoja: Kari Kivelä, johtaja, Alma Consumer, puh. 010 665 2032

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 10 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 4.2.2021, 13:02
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli