Alma Media > Uutinen > Alma Talent laajentaa asumisen datan ja kiinteistötiedon tuoteportfoliotaan

Alma Talent laajentaa asumisen datan ja kiinteistötiedon tuoteportfoliotaan

Alma Talent vahvistaa asumisen datan ja kiinteistötiedon tuoteportfoliotaan hankkimalla eCraftilta asuntojen ja kiinteistöjen arvostus- ja hintakehityspalvelu Asuntopuntarin. Kauppa astuu voimaan 31.12.2020. Asuntopuntari on tekoälyyn pohjautuva btob-palvelutuote, joka tarjoaa koko Suomen kattavat arviot asuntojen hinnoista ja niiden ennustetusta kehityksestä.

Palvelun kehitys alkoi vuonna 2018 yhteistyössä Suomen suurimman asuntohakupalvelun Etuovi.comin ja Kiinteistömaailman kanssa. Palvelusta kiinteistövälittäjät, pankit, kiinteistösijoittajat, rakennuttajat ja monet muut kiinteistötoimialan yrityksen saavat tarkat ja luotettavat arviot suomalaisten asuntojen hinnoista ja niiden kehityksestä.

– Asuntopuntari tuo hyvän lisän Alman asumisen palvelukokonaisuuteen ja vahvistaa Alma Talentin kiinteistötoimialalle suunnattuja ammattilaispalveluita. Tulemme kehittämään Asuntopuntari-palvelua yhdessä asiakkaidemme ja AI-partnerimme eCraftin kanssa vielä laajemmaksi hintaennustepalveluksi, sanoo asumisen datan ja kiinteistötiedon johtaja Niilo Ursin Alma Talentista.

Asuntopuntari on saanut poikkeuksellisen hyvää palautetta kaikilta käyttäjäryhmiltään erityisesti sen hinnoittelutarkkuuden, luotettavuuden ja monipuolisuuden ansiosta. Yhteistyössä Alman kanssa pystymme nyt takaamaan ylivoimaisen ratkaisun sekä asuntojen arvonmääritykseen, että kokonaisvaltaisiin tekoälyllä rikastettuihin asumisen tietopalveluihin, toteaa puolestaan Tommi Vilkamo, Head of AI/ML, eCraft.

Lisätietoja
Taru Lehtinen, johtaja, Alma Talent Palvelut, 010 665 3609
Niilo Ursin, liiketoimintajohtaja, Alma Talent Asumisen data, 010 665 2570

  • Julkaistu: 22.12.2020, 12:00
  • Kategoria: Uutinen

Jaa artikkeli