Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talentista Millennium-teknologiapalkinnon kumppani

Alma Talentista Millennium-teknologiapalkinnon kumppani

Alma Media Oyj                Lehdistötiedote 30.9.2020

ALMA TALENTISTA MILLENNIUM-TEKNOLOGIAPALKINNON KUMPPANI

Alma Talent on aloittanut yhteistyön Tekniikan Akatemia -säätiö TAF:n kanssa ja toimii vuosina 2020–2022 Millennium-teknologiapalkinnon mediakumppanina. Kumppanuudella vahvistetaan vuoropuhelua ja yhteistyötä median, teollisuuden, akateemisen maailman ja valtion eri toimijoiden välillä. Kumppanuuden ytimessä ovat innovaatiot ja kestävä kehitys. Tänä päivänä kestävät ja globaalisti merkittävät läpimurtoinnovaatiot syntyvät yhä useammin eri toimijoiden ja alojen yhteistyönä.

– Olemme uutissisältöjemme ja digitaalisten palvelujemme kautta rakentamassa tulevaisuuden yhteiskuntaa, ratkaisemassa ongelmia sekä luomassa perustaa talouden kestävälle kasvulle ja yksilön vapaudelle valita. Haluamme olla mukana tukemassa Millennium-teknologiapalkintoa, sillä terve ja kestävä talous ja huomisen kilpailukyky perustuvat entistä enemmän uusien innovaatioiden syntymiseen sekä niiden mahdollistamaan rakenteiden, toimintatapojen ja liiketoimintojen uudistumiseen, Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.

Millennium-teknologiapalkinto on suomalainen kunnianosoitus ihmisten elämänlaatua parantaville innovaatioille. Kansainvälinen palkinto on arvoltaan miljoona euroa, ja tasavallan presidentti on palkinnon suojelija. Tekniikan Akatemia TAF jakaa palkinnon joka toinen vuosi. Koronaviruspandemian siirtämänä vuoden 2020 palkinto jaetaan 18.5.2021.

Keskeisimmässä roolissa Alma Talentin mediakumppanuudessa on Tekniikka&Talous.

– Tekniikka&Talous on insinööriluovuuden johtava äänenkannattaja Suomessa. Millennium-teknologiapalkinto on ollut meille tärkeää sisältöä sen alusta lähtien, joten tällaiseen kumppanuuteen on ilo lähteä mukaan, Tekniikka&Talouden päätoimittaja Harri Junttila sanoo.

– Millennium-teknologiapalkinto on koko Suomen yhteinen palkinto aikamme globaaleja haasteita ratkaiseville innovaatioille. Kumppanuus Alma Talentin kanssa vahvistaa mahdollisuuksiamme luoda keskustelua teknologian ja innovaatioiden hyödyistä ja vaikutuksista yhä useamman suomalaisen kanssa, Tekniikan Akatemia -säätiö TAF:n toimitusjohtaja Markku Ellilä sanoo.

Muut Millennium-teknologiapalkinnon kumppanit ovat Aalto-yliopisto, FIM, Halton, Metso-Outotec, Metsä Group, Neste, Nokia ja Vaisala.

Lisätietoa Millennium-teknologiapalkinnosta

Lisätietoja
Annika Ruola, Markkinointijohtaja, Alma Talent, puh. 010 665 2278
Laura Manas, Viestintäpäällikkö, Tekniikan Akatemia -säätiö TAF, puh. 0500 989 286

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 10 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 30.9.2020, 09:00
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli