Alma Media > Tiedotteet > Lehdistötiedote > Alma Talent myy medialiiketoimintansa Ruotsissa

Alma Talent myy medialiiketoimintansa Ruotsissa

Alma Media Oyj                                Lehdistötiedote 22.6.2020

ALMA TALENT MYY MEDIALIIKETOIMINTANSA RUOTSISSA

Alma Mediaan kuuluva Alma Talent on sopinut osakekaupasta, jolla se myy Alma Talent Ab:n osakekannan New Technology Media Group Ab:lle. Kaupassa siirtyvät lehti- ja verkkomediabrändit Ny Teknik, Lag & Avtal, Arbetarskydd, Personal & ledarskap ja Teknikhistoria sekä niiden henkilöstö. Talouslehti Affärsvärldenin liiketoiminnan Alma Talent myi jo aiemmin tänä vuonna BörsPlus Ab:lle ja Dagens Median Bonnier Business Media Sweden Ab:lle vuonna 2018. 

Kaupassa nyt siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2019 noin 8,5 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 30. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Alma Media kirjaa arviolta 2,7 milj. euron myyntitappion Ruotsin medialiiketoiminnan myynnistä toisella vuosineljänneksellä.

”Olemme nyt vaiheittain luopuneet perinteisestä medialiiketoiminnastamme Ruotsissa. Jatkamme kuitenkin Ruotsin markkinalla kehittämällä kasvavan toimitilojen markkinapaikan Objektvision.se:n liiketoimintaa edelleen. Etsimme myös uusia mahdollisuuksia digitaalisen b-to-b liiketoiminnan alueelta”, Alma Talentin toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo. 

Lisätietoja: Juha-Petri Loimovuori, toimitusjohtaja, Alma Talent, puh. 0500 511 036, Juha-Petri.Loimovuori@almamedia.fi 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 10 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 500 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 22.6.2020, 14:15
  • Kategoria: Lehdistötiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli