Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Media saanut osake-enemmistöä edustavilta osakkeenomistajilta ilmoituksen osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ja hallituksen tekemien ehdotusten kannattamisesta yhtiökokouksessa 29.4.2020

Alma Media saanut osake-enemmistöä edustavilta osakkeenomistajilta ilmoituksen osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ja hallituksen tekemien ehdotusten kannattamisesta yhtiökokouksessa 29.4.2020

Alma Media Oyj                             Pörssitiedote     14.4.2020 klo 9.00

ALMA MEDIA SAANUT YHTIÖN OSAKE-ENEMMISTÖÄ EDUSTAVILTA OSAKKEENOMISTAJILTA ILMOITUKSEN OSAKKEENOMISTAJIEN NIMITYSTOIMIKUNNAN JA HALLITUKSEN YHTIÖKOKOUKSELLE TEKEMIEN EHDOTUSTEN KANNATTAMISESTA YHTIÖKOKOUKSESSA 29.4.2020
 

Alma Media Oyj:n varsinainen yhtiökokous pidetään keskiviikkona 29.4.2020 kello 12.00 alkaen Alma Median pääkonttorin Alma-talon tiloissa osoitteessa Alvar Aallon katu 3 C, 00100 Helsinki. Koronavirusepidemian vuoksi yhtiökokous voidaan järjestää vain, jos kokouksen osallistujamäärä paikan päällä on niin vähäinen, että viranomaismääräyksiä voidaan noudattaa.

Yhtiökokouksen päätöksenteon turvaamiseksi ja kokouksen keston lyhentämiseksi Alma Media on saanut yhtiön osake-enemmistöä edustavilta osakkeenomistajilta ilmoituksen, että nämä kannattavat osakkeenomistajien nimitystoimikunnan ja hallituksen yhtiökokoukselle tekemiä ehdotuksia, ja että paikalle tulon sijaan he osallistuvat yhtiökokoukseen valtakirjalla.

Alma Median hallitus suhtautuu koronavirustilanteeseen erittäin vakavasti ja turvallisuussyistä yhtiö pyytää vahvasti osakkeenomistajia olemaan saapumatta kokouspaikalle. Sen sijaan osakkeenomistajia kehotetaan seuraamaan yhtiökokousta verkossa, ja käyttämään äänioikeuttaan yhtiön tarjoaman valtakirjapalvelun avulla tai äänestämällä ennakkoon.

Yhtiökokousinformaatio, ohjeet valtakirjan antamiseksi sekä lisätietoja järjestelyistä on osoitteessa http://www.almamedia.fi/sijoittajat/hallinnointi/yhtiökokous/2020.

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja ja Alma Media Oyj:n hallituksen sihteeri, puh 010 665 2201

Jakelu: NASDAQ Helsingin Pörssi, keskeiset tiedotusvälineet, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 11 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 800 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 14.4.2020, 09:00
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli