Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Alma Medialta tulosvaroitus, epävarman markkinatilanteen vuoksi yhtiö ei anna uutta ohjeistusta

Alma Medialta tulosvaroitus, epävarman markkinatilanteen vuoksi yhtiö ei anna uutta ohjeistusta

Alma Media Oyj                             Sisäpiiritieto 25.3.2020 klo 13.30

ALMA MEDIALTA TULOSVAROITUS, EPÄVARMAN MARKKINATILANTEEN VUOKSI YHTIÖ EI ANNA UUTTA OHJEISTUSTA

Alma Media laskee vuoden 2020 liiketoimintanäkymiään COVID-19:n arvioitujen vaikutusten vuoksi. Yhtiön aiemmin 14.2.2020 antama ennuste ei ole muuttuneissa olosuhteissa enää voimassa. Poikkeuksellisen koronavirusepidemiaan liittyvän toimintaympäristön muutoksen vuoksi ja sen seurauksena lisääntyneen epävarmuuden johdosta Alma Media ei anna uutta ohjausta tässä vaiheessa.

Yleisellä, äkillisellä kysynnän laskulla arvioidaan olevan merkittävä välillinen vaikutus rekrytointimainontaan Alma Markets -liiketoimintasegmentissä sekä mainosmyyntiin Alma Talentin ja Alma Consumerin medioissa ja palveluissa. Pääosin kaikki yhtiön tapahtumaliiketoiminnan tapahtumat Alma Talentissa ja Alma Marketsissa on siirretty syksyyn 2020.

Liiketoimintaan vaikuttavista negatiivisista tekijöistä huolimatta Alma Media arvioi yhtiön taloudellisen aseman olevan hyvä: yhtiön taseasema on vahva ja yhtiöllä on hyvä likviditeettitilanne.

Lisätietoja: Juha Nuutinen, Talous- ja rahoitusjohtaja, Alma Media, puh 010 665 3873

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset mediat, www.almamedia.fi

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 11 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 800 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 25.3.2020, 13:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli