Alma Media > Tiedotteet > Pörssitiedote > Kilpailu- ja kuluttajavirasto antanut hyväksyntänsä Sanoman yrityskaupalle ostaa alueellinen media- ja painoliiketoiminta Alma Medialta

Kilpailu- ja kuluttajavirasto antanut hyväksyntänsä Sanoman yrityskaupalle ostaa alueellinen media- ja painoliiketoiminta Alma Medialta

Alma Media Oyj                                           Pörssitiedote 19.3.2020 klo 15.30

KILPAILU- JA KULUTTAJAVIRASTO ANTANUT HYVÄKSYNTÄNSÄ SANOMAN YRITYSKAUPALLE OSTAA ALUEELLINEN MEDIA- JA PAINOLIIKETOIMINTA ALMA MEDIALTA

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on arvionsa jälkeen antanut tänään 19.3.2020 hyväksyntänsä yritysjärjestelylle, jossa Sanoma ostaa alueellisen media- ja painoliiketoiminnan Alma Medialta. Kaupan toteuttamisen ehdot ovat siten täyttyneet ja Alma Media odottaa kaupan saatettavan päätökseen huhtikuun 2020 loppuun mennessä.

Alma Media tiedotti yrityskaupasta 11.2.2020 ja että kaupan toteutuminen edellyttää Kilpailu- ja kuluttajaviraston (KKV) hyväksyntää sekä kaupan muiden ehtojen toteutumista.

Lisätietoja: Mikko Korttila, lakiasiainjohtaja, Alma Media Oyj, puh. 010 665 2201

 

Alma Media lyhyesti

Alma Media on uudistuva digitaaliseen palveluliiketoimintaan ja journalistisiin sisältöihin keskittyvä mediakonserni. Yhtiön tunnetuimpia brändejä ovat Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Aamulehti, Etuovi.com ja Monster. Alma Media rakentaa kestävää kasvua mediasta palveluihin tarjoten sisältöjä ja palveluja, jotka hyödyttävät käyttäjiä arjessa, työssä ja vapaa-ajalla. Alma Media toimii 11 Euroopan maassa. Alma Mediassa työskentelee noin 1 800 ammattilaista. Alma Median vuoden 2019 jatkuvien toimintojen liikevaihto oli 250,2 miljoonaa euroa. Yhtiön osake noteerataan NASDAQ Helsingissä. Lue lisää: www.almamedia.fi. 

  • Julkaistu: 19.3.2020, 15:30
  • Kategoria: Pörssitiedote, Tiedotteet

Jaa artikkeli